Konténerzárak

Konténerzárak


A Mega Fortris Bar konténerzáraknak nagyon erős acélszerkezete van így tökéletesek szállítmányozásra és intermodális konténerek biztosítására. A Mega Fortris Bar Konténerzárak számos különféle konténeren alkalmazhatóak, pl. közúti szállítmányozásban, és tengeri konténereken. A Bar Seal Konténerzár megfelel az ISO 17712:2013 szabványnak és a C-TPAT előírásoknak is, így konténeres szállításokhoz az egyik legkeresettebb termék. Az ISO 17712 szabvány a plombák erősségét vagy ellenállóságát három típusba sorolja: "I" = jelölő; "S" = biztonsági; és "H" = magas biztonsági fokozatú. A C-TPAT a „H” kategória használatát írja elő, amely előírásnak a Bar Seal konténerzárunk meg is felel.

A Mega Fortris Bar Seal magas biztonsági fokozatú konténerzár bármely konténer ajtózáró rudazatára rögzítve védelmet nyújt az értékes rakomány számára. Ezt a konténerzárat kifejezetten arra terveztük, hogy megakadályozza a manipulációt, és a lezárt teherautókhoz és konténerekhez való bármilyen illegális hozzáférést. A zár több pozícióba is állítható, így a plomba rugalmasabban és pontosabban alkalmazható. Ezáltal a zár mindenféle méretű konténeren használható, hiszen a zárszerkezet állítható.

A Mega Fortris Bar Seal konténerzár másik előnye, hogy azonosító sorozatszámok szerepelnek mindkét elemen a nagyobb biztonság érdekében, tehát az elemek nem cserélhetőek fel/ki. A konténerzárat ráadásul a legjobb minőségű, erős acélból gyártjuk a további biztonság érdekében.

Ezáltal a konténerzárat különböző típusú és méretű konténereken is lehet használni, legyen szó közúti vagy tengeri szállítmányozásról. A Mega Fortris magas biztonsági fokozatú termékei segítségével ön biztonságosan juttathatja el az értékes rakományt a célállomásra anélkül, hogy a konténer feltörése miatt kellene aggódnia.