Biztonsági Futártasakok

Biztonsági Futártasakok

Ezen a héten értékeink és adataink védelmének egy újabb módjával foglalkozunk. Az információ-védelem kifejezés hallatán a legtöbben adatvédelemre és IT biztonságra gondolnak. Azonban nem elegendő csupán az elektronikus készülékeken vagy az interneten levő adatok védelme, hiszen személyes és bizalmas információk nyomtatott, papír alapú formában is megjelennek. Számos szervezet rendelkezik bizalmas szerződésekkel, pénzügyi információkkal, emberi erőforrás adatokkal, és sok olyan részlegük van, melyek nyomtatott formában továbbítják az adatokat. Ez a fajta információ-átadás a kormányzati szektorban, a közegészségügyben, a logisztikai és szállítmányozási iparban, a légiközlekedésben, a divatszakmában, és számtalan más területen is bevett gyakorlat. Bizonyos információ-típusok esetén a legtöbb cég vagy iparág ragaszkodik ahhoz, hogy az információ nyomtatott formában jusson el a megfelelő célszemélyhez, és így a bizalmas adatok ne sérüljenek.

Az az elavult megoldás, hogy egy barna borítékban, rengeteg ragasztószalaggal körbetekerve küldjenek bizalmas iratokat, már nem felel meg a mai kor elvárásainak. Az ilyen küldemények felbontása nagyon egyszerű, az iratokat elolvashatják, sőt lemásolhatják, gond nélkül újracsomagolhatják, és továbbküldhetik az eredeti címzettnek. Se nem időigényes, se nem drága dolog egy ugyanolyan barna borítékot szerezni, mint az eredeti küldeményé, és amilyet a feladó használt.

Ezért a Mega Fortris kifejlesztette a manipulációt jelző futártasakokat, melyek segítségével ön úgy küldhet bizalmas dokumentumokat, hogy nem kell aggódnia a csomag sértetlensége miatt. Ezek a tasakok készpénz küldésére is alkalmasak.

A manipulálást bizonyító futártasakok többféle méretben kaphatóak, könnyen és gyorsan lezárhatóak, és az esetleges manipulációt egyértelműen jelzik. A futártasakok egyedi tervezésűek, és nehezen másolhatók, valamint a gyártáshoz használt anyag elég erős ahhoz, hogy kibírja a szállítást, mégis elég érzékeny ahhoz, hogy a manipuláció nyomait kimutassa. A manipulációt bizonyító futártasakok felhasználóbarát termékek, könnyen kezelhetőek, és 100% újrahasznosítható műanyagból készülnek.

Ügyfeleinknek lehetősége van személyre szabott tasakok megrendelésére is a különböző egyéni alkalmazásokhoz, mint pl. készpénz szállítása, bizalmas dokumentumok küldése, rendőrségi felhasználásra törvényszéki bizonyíték tasakok, duty free bevásárló zacskók, stb.

Termékjellemzők:

  • Személyre szabott, manipulációt bizonyító tasakok több, perforáció mentén letéphető, egyéni sorozatszámmal ellátott bizonylattal.
  • Könnyen kezelhető futártasakok és öntapadós szalagok egyértelmű és egyszerű lezárási útmutatóval.
  • A manipulációt bizonyító tasakok szélén levő nyomtatott felirat meggátolja, hogy a tasakot az oldalán felvágják, és visszaragasszák.
  • Alfanumerikus vonalkód és sorozatszám a hozzá tartozó bizonylattal.
  • Matt fehér ablak a címzésnek, amelyre egyszerű golyóstollal is lehet írni.
  • Opcionális szállítólevél-zseb a futártasakot kísérő dokumentáció számára.
  • Szabadalmazott kétoldalas hegesztés, amely megakadályozza a tasak átvágását és összeragasztását.
  • A manipulációt bizonyító futártasakok strapabíró, olaj- és vízálló, és 100%-ban újrahasznosítható COEX fóliából készülnek.
  • A biztonsági szalag még a manipuláció rejtett nyomait is kimutatja.