Domino Plomba

Domino Plomba

Számos cég küzd mostanában azzal a problémával, amit a teherautókon elrejtőző illegális bevándorlók okoznak. A határokat átlépő teherautókat, trélereket ezért biztosítani kell az illegális bevándorlók ellen. A legtöbb esetben a trélerek akkor válnak sérülékennyé, ha a tréleren levő zárak gyengék, vagy ha nem látszik rajtuk a behatolási próbálkozások nyoma, így a cégek nem is tudnak róla, hogy manipuláció történt.

A Mega Fortris ezért kifejlesztette a Domino Plombát. A Domino fémpántja a plomba lezárása után is kismértékben elmozdítható, így amikor a plombát megvizsgálják, a ragasztást is lehet ellenőrizni. A Mega Fortris által kifejlesztett opcionális betekintő ablak egy egyszerű és gyors megoldás a zárszerkezet vizuális ellenőrzésére.

A Domino plomba általános felhasználási területei: teherautók, tartálykocsik, vámkezelés, légi szállítás, üres tengeri- és vasúti konténerek és raktárak.

Termékjellemzők:

A különböző színű zárak használata lehetővé teszi a színkódolási eljárást.

A kábelplomba feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézergravírozás a legbiztonságosabb megoldás, mert ezt nem lehet eltávolítani vagy kicserélni.

A lézer-feliratozás a zár fején található, amely nem korrodálódik, így a jelölés sincs ennek kitéve, mindvégig éles és olvasható marad.

A zárszerkezet és az ellenőrző ablak beillesztésekor azok rögzítésére ultrahangos hegesztési eljárást alkalmazunk, így bármilyen manipulációs szándék, feszegetés vagy bevágás nyoma szemmel egyértelműen felfedezhető.

Ha a lyukak a fém pánton egy vonalba esnek, akkor a plomba zárt állapotában van.

Erős és tartós fémpánt, mely ellenáll a legviszontagságosabb időjárási viszonyoknak és a durva árumozgatásnak is.