A Mega Fortris Csoport a biológiailag lebomló “zöld” biztonsági plombák szakértője és piacvezetője

A Mega Fortris Csoport a biológiailag lebomló “zöld” biztonsági plombák szakértője és piacvezetője


2017 novemberében a Mega Fortris bejelentette, hogy piacra dobja a világ első, biológiailag lebomló biztonsági plombáját.

A Mega Fortris nagy örömmel és büszkén jelenti be, hogy piacra dobja a cég legújabb fejlesztését, a forradalmian új, környezetbarát, biológiailag lebomló, zöld biztonsági plombákat és plombamegoldásokat. A Mega Fortris az innovatív és intelligens biztonsági plombák piacvezető gyártója az egész világon.

Cégünk biológiailag lebomló plombáit a gyorsan fejlődő, és folytonosan változó piacok igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. Manapság, szinte bármi, amit megvásárolunk, többrétegű műanyag, vagy műanyaggal laminált papír csomagolásban kapható. Ezek a tárgyak komoly fenyegetést jelentenek az ökoszisztémára, hiszen a természet erői képtelenek a műanyagot lebontani, és visszaforgatni a természet körforgásába. Ráadásul, a műanyag újrahasznosítása többé már nem gazdaságos, hiszen több energiát igényel, mint amennyit eredetileg az előállításához felhasználtak. Továbbá, a legtöbb olyan műanyag, amelyet a szelektív konténerekbe dobunk, valójában nem is újrahasznosítható, és hiába gyűjtjük külön, végül ugyanúgy a szeméttelepeken végzi. A Mega Fortris tisztában van azzal, hogy a műanyag hulladék milyen komoly hatással van bolygónkra, ezért mindent elkövet, hogy saját környezetre gyakorolt hatását csökkentse.

Cégünk új környezetvédelmi szabályzatok bevezetésével, társadalmi felelősségvállalással és egyre növekvő környezettudatossággal kutatja az új termékfejlesztési lehetőségeket, amelyek hatása a környezetre elenyésző. A választ a biológiailag lebomló műanyagok jelentik! Cégünk biológiailag lebomló plombáit éppen azért fejlesztettük ki, hogy a szektor piacán felmerülő problémákat megoldjuk, azaz ügyfeleink egyre tudatosabb környezetvédelmi törekvéseit támogatni tudjuk. Tehát az a tény, hogy a Mega Fortris környezetbarát, “zöld” gazdálkodásra törekszik, lehetővé teszi számunkra, hogy piaci versenytársainkat megelőzzük, és úttörőkké váljunk ezen a téren.

A biológiailag lebomló műanyag plombák egyik fő előnye, hogy bizonyos ésszerű idő elteltével alkotóelemeikre bomlanak.  A termékek gyártásához használt speciális, 201-es adalékanyag, amely a műanyagot biológiailag lebomlóvá teszi, minden olyan termékünkbe belekerül majd, amelyek az alábbi anyagokból készülnek: PP (polipropilén) és nejlon.

Ez a biológiailag lebomló termékskála többek között az alábbi előnyökkel bír:

 


  • Teljes mértékben megfelel az ISO 14021:1999 szabvány “biológiailag lebomló” definíciójának.

  • Az anyag kiemelkedően stabil tárolás és használat során.

  • A gyártást követően nem bomlik darabokra.

  • Újrahasznosítható, és nem mérgezi a környezetet.

  • A hatékony biológiai lebomlást ASTM D5511, ISO DIS 15985, ASTM D5526 és ASTM D5338 tesztek igazolják.

  •  


Jelenleg a Fast Seal termékcsaládot teszteljük. További információért, kérjük, keresse fel a legközelebbi Mega Fortris kirendeltséget!

Apró hibáink és óvatlanságunk könnyen kihalttá tehetik ezt a gyönyörű és élettel teli bolygót. Szokásaink kis változtatásával, mint például kizárólag biológiailag lebomló műanyagok használatával, bolygónk csodaszép és egészséges élettér maradhat.  Vagy akár azáltal, hogy az ipari és kereskedelmi folyamatokhoz felhasznált szokásos anyagokat biológiailag lebomló anyagokra cseréljük.  Együttműködésünk révén bolygónk egészsége hosszú ideig fenntartható.