Biztonsági plombák, címkék, szalagok és tasakok széles választékát kínáljuk -

Üdvözli A Mega Fortris Hungary

containerport1

Piacvezető és innovatív biztonsági megoldások.

A Mega Fortris Hungary 2005-ben alapult Budapesten, a közép-európai piac kiszolgálása érdekében. A cég gyors ütemben növekedett és hamar Magyarország piacvezető biztonsági plomba forgalmazója lett.

Szakértő 16 fős szakmai stábunk és két jól felszerelt, nagy kapacitású raktárunk biztosítja a folyamatos és gyors kiszolgálást. Korszerű lézerüzemünk lehetővé teszi az egyedi igények és kisebb, speciális megrendelések kiszolgálását is.

Bővebben

Biztonsági plomba megoldások

Biztosítsa szállítmányait a Mega Fortris biztonsági plombáival

Termékeinket számos állami szervezet és közműszolgáltató, valamint nemzetközi kereskedelmi és szállítmányozó cég használja nagy megelégedéssel. Termékeink sokoldalúak és rugalmasan alakíthatóak vevőink igényei szerint. Biztonságtechnikában szerzett széleskörű tudásunk és tapasztalatunk, valamint az állami hatóságokkal való szoros együttműködés biztosítja, olyan innovatív termékek kifejlesztését, melyek ügyfeleink minden biztonsági igényének megfelelnek.

Biztonsági plombák

Rakományrögzítő termékek

Biztosítjuk értékeit a szállítás alatt is.

A Mega Fortris széleskörű és gyorsan megtérülő rakomány rögzítő megoldásokat kínál ügyfeleinek, hogy elkerülhessék a szállítmányok sérülését az út során. Ezen termékeink is több nemzetközileg elismert minősítés (pl. ISO 9001) szabványai szerint készülnek, így megfelelnek az összes nemzetközi előírásnak.

A Mega Fortris elkötelezett csapata segít önnek és cégének megtalálni a legtesthezállóbb megoldást szállítmánya biztosítására, legyen szó akár közúti, akár vízi, akár vasúti vagy légi szállításról.

Helyi raktárkészletünk biztosítja a mindig időben történő kiszállítást egész Európa területén.

Rakományrögzítő termékek