Örömmel jelentjük be, hogy a Mega Fortris Europe TAPA SSP tag lett

TAPA


Örömmel jelentjük be, hogy a Mega Fortris Europe –  a világ egyik vezető biztonsági plomba szállítója 2016 Március 1.-étől TAPA SSP tag lett. Cégünk, mely a világ plomba beszállítói között elsőként nyert felvételt a TAPA-ba, lehetőséget kapott ezzel arra, hogy a jövőben méginkább részese legyen a rakomány védelemnek  és mégjobban megismerjék a nevét Europában, illetve az egész világon.TAPA egy olyan egyedülálló fórum, amely egyesíti a gyártók, logisztikai szolgáltatók, áruszállítók, bűnüldöző szervek, valamint más érdekelt felek közös célját, ami a veszteségek csökkentése a nemzetközi ellátási láncban.

A TAPA tagok száma Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Amerikában és Ázsiában is magasabb mint valaha – és napról napra nő . Az Egyesület, több mint 600 tagja között számos, a világ vezető gyártó márkája, valamint logisztikai és közlekedési szolgáltatója megtalálható. Az összesített éves forgalma több mint 900 milliárd Dollár.

A Mega Fortris kiváló minőségű biztonsági zárakat kínál a kereskedelem és szállítmányozás számára a szárazföldi, tengeri, vasúti és légi közlekedésben egyaránt. A hatékonyság és a sokoldalúság lehetővé tette számunkra, hogy biztosítsuk az ügyfeleinket a világ minden táján különböző ágazatokban, mint a vegyipar, az olaj és gázipar, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, az informatika és a kommunikáció, a vendéglátóipar, kaszinók, biztonságtechnika, bankszektor és ipar.

Tudjon meg többet a TAPA-ról: TAPA Tagság