Mega Fortris MCLZ 500 Kábelplombák

Megfelel az ISO 17712 szabvány „H”-besorolásnak, és a C-TPAT előírásoknak.

Az ISO 17712 szabvány a plombák erősségét vagy ellenállóságát három típusba sorolja: “I” = jelölő; “S” = biztonsági; és “H” = magas biztonsági fokozatú. A C-TPAT a „H” kategória használatát írja elő.

A Mega Fortris UK új MCLZ biztonsági kábelplomba választéka valódi előrelépést jelent a globális ellátási lánc biztosítása felé. Eme különleges termék biztonsági értéke egészen egyedülálló a biztonsági plombák piacán, hiszen a biztonság-tudatos ügyfelek számára az ellátási lánc biztonságának hatékony fejlesztését nyújtja.

Nincs még egy kábelplomba, amely hasonlóan kiváló manipulációt bizonyító tulajdonságokkal, behatolásvédelemmel, vagy feltörés-biztos zárszerkezettel rendelkezne.

Ez a harmadik-generációs biztonsági kábelplomba nem lineáris zárszerkezettel szerelt, így nem húzható szét. Az ütésálló ABS műanyagba ágyazott cink zártest egyértelműen mutatja az esetleges manipuláció nyomait, és jól láthatóan, véglegesen lézerkódolható plombaszámmal, vonalkóddal, a vevő nevével vagy logójával.

A MCLP 500 kábelplomba felhasználóbarát és egyértelműen jelzi a manipulációt. A kábelplombák különböző kábelhosszúsággal kaphatóak, így sokféle felhasználási területen, különböző biztonsági igényeknek is megfelelnek. A plomba a kábel átvezetésekor máris záródik, hiszen a zárszerkezet csak egy irányba zárható. A manipuláció megelőzése és a magas szintű biztonság érdekében a kábelt szorosra kell húzni.

A sodrony egyik vége a plombatestben fixen rögzített, és így a kiálló drótvég révén megkísérelt manipuláció ellen védve van. A nem lineáris bemeneti nyílással tervezett zárszerkezet egyedülálló védelmet nyújt a zár feltörése ellen.

A Cable Lock Z 500 kábelplomba főbb jellemzői:

  1. A plombatest felszíne bordázott, így a feliratozás nem kopik szélsőséges körülmények között sem.
  2. A kábelplomba egyirányú zárszerkezetével a lezárás gyors és egyszerű.
  3. A sodrony egyik vége a plombatestben fixen rögzített.
  4. A kábelplomba direkt színekre anódosan oxidált, így egyéni igények szerint lézerkódolható.
  5. Az anódos oxidálás lehetővé teszi a színkódolást is, és megkönnyíti a nagyobb távolságról történő azonosítást.
  6. A kábelplomba feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére.
  7. A lézergravírozás a legbiztonságosabb megoldás, mert ezt nem lehet eltávolítani vagy kicserélni.

 

A Cable Lock kábelplombát az SGS is tesztelte, és igazolta, hogy a rendeltetésszerűen használt termék megfelel a manipulációt bizonyító biztonsági plombákra vonatkozó előírásoknak, tehát egyben megfelel az ISO 17712:2013 szabvány 6. Pontja követelményeinek.

Az SGS a világ vezető tesztelő, bevizsgáló és hitelesítő cége. Az SGS hitelesítését a világon mindenhol a minőség és integritás bizonyítékaként ismerik el. A cég több mint 80 ezer alkalmazottat foglalkoztat, és több mint 1650 irodát és laboratóriumot üzemeltet a világszerte.