Mini Fast Seal szorosra húzható műanyag plomba

Mini Fast Seal szorosra húzható műanyag plomba

A Mega Fortris, a biztonsági plombák, a manipulációt bizonyító termékek és az integrált biztonsági megoldások vezető gyártója és specializált kifejlesztője, bemutatja legújabb fejlesztését, a Mini Fast Seal plombát. A Mini Fast Seal, a műanyag plomba-család legújabb tagja, sokoldalú felhasználásra készült, így például ATM-ek, pénzkazetták, és catering kézikocsik biztosítására használható. Az új dizájn lehetőséget nyújt arra, hogy a plombát sokkal kisebb helyen is el lehessen helyezni, így ügyfeleink szűk helyen is alkalmazhatják azt.

A sokoldalú, szorosra húzható, fémbetétes biztonsági zárral szerelt Mini Fast Seal, egy olyan lapos kialakítású jelzőplomba, amelyet számos iparágban lehet különböző biztonsági és jelölő célokra felhasználni.

A Mini Fast Seal ideálisan használható ATM-ek pénzkazettáinak lezárására, hiszen kishelyet foglal, és a felhasználó a plomba vékony végének segítségével könnyen fel tudja azt helyezni. Továbbá, bár a plombatest keskeny és lapos, mégis elegendő hely van rajta sorozatszám vagy cégnév számára. A vékony végű plombát könnyebb felhelyezni, míg a speciális gyártási eljárások és a kiváló minőségű alapanyagok révén a plomba nagyon erős.

A catering kézikocsikon is kiválóan használható a Mini Fast Seal, mivel a plomba vékony vége könnyen átfűzhető szűk helyen is, és oly módon biztosítja a kocsi tartalmát, hogy a felhasználó egyértelműen meg tudja állapítani, hogy történt-e manipuláció vagy sem. Az ATM-ekhez hasonlóan a catering kézikocsiknál is szűk a hely, de a Mini Fast Seal, jellegzetes kialakítása miatt tökéletes megoldást nyújt ezen a felhasználási területen.

A Mini Fast Seal pénzkazettákon is alkalmazható, mivel erős és hosszú élettartamú termék, és úgy jelzi az esetleges manipuláció nyomait, hogy közben a felhasználó mégis könnyedén hozzáférhet a pénzkazettához.

Termékjellemzők:

  • A Mini Fast Seal lézergravírozással jelölhető, amely legbiztonságosabb megoldás, mert ezt nem lehet eltávolítani vagy kicserélni.
  • A zárszerkezet rögzítése „Heat Staking” technológiával történik. Ennek köszönhetően a manipulációs kísérlet, feszegetés szabad szemmel egyértelműen felfedezhető.
  • A plomba fejben a zárszerkezet megfelelően, biztonságosan van rögzítve, ezáltal erősen és biztonságosan záródik.
  • A tartós nylon vagy a polipropilén biztonsági pánt lehetőséget ad különböző alkalmazási területeken lévő felhasználásra.
  • A különböző színű plombák és fehér zárak együttes használata lehetővé teszi a színkódolási eljárást is.

Mega Fortris innováció

Az innováció melletti elkötelezettségünk már eddig is számos iparág számára jelentett megoldásokat szállítási problémáikra. Ezek közül egyes megoldásokat a továbbfejlesztett termékeink kínáltak, mint pl. a 2K Klicker, a Mega Cable Lock, vagy a Fast Seal. Célunk, hogy a különböző igényű iparágak számára továbbra is segítséget nyújtsunk termékeink révén. Ezért is kínálunk magas biztonsági fokozatú plombákat, RFID plombákat, elektronikus plombákat (IntelleSeal), és legújabb fejlesztésünket, a Mega APP, teljes körű nyomkövető rendszert. A Mega Fortris megfelel az ISO 17712 szabvány, és C-TPAT előírásainak, és RFID eszközöket is kínál.