Fém Konténer Plomba – Mega Fortris Magyar Biztonsági plombák

Fém Konténer Plomba

Fém Konténer Plomba

Csomagolt mennyiség: 250db

Rendelésre: (min. 250 db)

Container Bolt Lock – Biztonsági Fém Konténer Plomba

A Container Bolt Lock extra erős fém konténer plomba magas széntartalmú, vastagított acéltüskéje és ellenálló ABS borítású fém plombatestje az átlag konténer plombákénál jóval nagyobb szakítószilárdságot biztosít. A magas széntartalmú acél zárszerekezetet ellenálló ABS borítás védi, ami erős fizikai védelmet biztosít, valamint a manipulációt is hatékonyan mutatja ki. Az egyedi zárszerkezet megakadályozza a tüske kihúzását a plombatestből. A plombatest feliratozása lézergravírozással készül, így a felkerülő logó, sorszám, cégnév és vonalkód utólag nem módosítható a plombán.

Tüskéje egyenes és ferde kivitelben is rendelhető. Utóbbi megnehezíti a tüske kihúzását a zárból, valamint alkalmasabb a nehezen hozzáférhető helyek lezárására.

A plombatest műanyag és fém kivitelben is rendelhető.

Általános felhasználási terület: széles körben alkalmazzák a tengeri, valamint a szárazföldi szállítmányozásban, konténerek biztosítására.

Érdeklődjön most

 

Termékleírás

  • A Container Bolt Lock fém konténer plomba tüske illetve zárrésze is magas széntartalmű acélból készült, mely ellenállóbbá és biztonságosabbá teszi a terméket.
  • A tüske két fajta verzióban kapható: hajlított illetve egyenes szárú kialakítás. Utóbbi megnehezíti a tüske kihúzását a zárból, valamint a nehezebben hozzáférhető helyeken is jól használható.
  • A magas széntartalmú acél zárszerekezetet ellenálló ABS borítás védi, amely erős fizikai védelmet biztosít, valamint a manipulációt is hatékonyan mutatja ki.
  • A Container Bolt Lock konténer plomba feliratozása lézertechnólógiával készült, mely alkalmas szöveg, logó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnólógiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • A plombatest elérhető fém alapanyagból is.

Termékjellemzők

A Container Bolt Lock adatlapjának letöltése

Az ISO 17712 5-ös cikkelye szerinti minősítés letöltése

Container-Bolt-Lock-Angled-pin-Clause-5.pdf

Az ISO 17712 6-ös cikkelye szerinti minősítés letöltése

Mi az a high security seal?

A nemzetközi biztonsági minõsítés szerint magas biztonsági fokú plomba azaz “”high security seal”” csak a nagyon szigorú és magas minõségi feltételeknek megfelelõ plomba lehet.