Domino Plomba Jelölő plombák - Mega Fortris Magyar Biztonsági plombák

Domino Plomba

Domino Plomba

Fix Hosszúságú Fém Pánttal Ellátott Plomba

Csomagolt mennyiség: 1000 db.

Rendelésre: (min. 1000 db)

A Domino plomba szára zárt állapotában is enyhén mozgatható a zárrészben. Ez arra szolgál, hogy az ellenőrzésnél ki lehjessen szűrni, ha a plombát manipulálni akarják és a szárat ragasztóval erősítették vissza a zárba.

A betekintő ablak egy egyszerű és gyors megoldás a zárszerkezet vizuális ellenőrzésére, amit a MegaFortris fejlesztett ki. Általános felhasználási területek: tehearautók, tartálykocsik, lécji-, tengeri- és vasúti teherszállítás, raktarak lezárása.

Érdeklődjön most

Fix Hosszúságú Fém Pánttal Ellátott Plomba

  • A különböző színű zárak használata lehetővé teszi a színkódolási eljárást.
  • A Domino Plomba SP feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnológiának köszönhetően a felírat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • A Domino az egyetlen olyan fémpántos plomba, melynél a lézerfeliratozás a zár fején található. A fej nem korrodálódik, így a jelölés sincs ennek kitéve, mindvégig éles és olvasható marad.
  • A zárszerkezet és az ellenőrző ablak beillesztésekor azok rögzítésére ultrahangos hegesztési eljárást alkalmazunk. Ez a technológia rendkívül megbízható és biztonságos: bármilyen manipulációs szándék, feszegetés vagy bevágás nyoma szemmel egyértelműen felfedezhető.
  • Ha a lyukak a fém pánton egy vonalba esnek akkor a plomba zárt állapotában van.
  • Erős és tartós fémpánt, mely ellenálló a legviszontagságosabb időjárási viszonyoknak és a durva árumozgatásnak.

Termékjellemzők

Töltse le az Domino termékadatlapját

Töltse le az Domino SP termékadatlapját

#

Töltse le az Domino angol nyelvű biztonsági minősítését