Dragon Plomba

Dragon Plomba

Tartós Zsákzáró Plomba

Csomagolt mennyiség: 1000 db.

Rendelésre: (min. 1000 db)

 

A Dragon Seal biztonsági zsákzáró plomba optimális biztonságot nyújt amellett, hogy könnyen használható, valamint a jelölési felülete is igen nagy. Ennek köszönhetően az egyik legpraktikusabb zsákzáró plomba. Rendelhető letéphető füllel (Tear-off) vagy anélkül. A letéphető fül még könnyebb kezelhetőség és nyitást eredményez.

A Dragon Seal WP is egy zsákzáró biztonsági plomba, de a Dragon Sealhez képest vastagabb és szélesebb szárral bír. Ezek a tulajdonságok nagyobb szakítószilárdságot tesznek lehetővé, így ezt a plombát a nagyobb ellenállást igénylő alkalmazási területekre ajánljuk. A Dragon Seal WP letéphető fül nélkül kapható.

A zsákzáró plombák általános felhasználási területei: textil és műanyagzsákok lezárása, pénzszállítás, légiszállítás, raktározás valamint bank- és postaszolgálatok, futárszolgálatok, veszélyes hulladékok szállítása. Megállja a helyét ott is, ahol nagy szakítószilárdság az elvárás. Műanyag plomba. Dragon Plomba

Érdeklődjön most

Erős, Szorosra Húzható Zsákzáró Plomba Fém Zárszerkezettel – Dragon Plomba

  • A Dragon Seal zsákzáró plomba feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnológiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • A szokásosnál nagyobb méretű zászló lehetővé teszi, hogy több információt helyezzünk el rajta. Ezzel mintegy megkönnyíti az azonosítást.
  • A Dragon Seal egyedi edzett acél lemezzel van ellátva, mely védi és erősíti a zárszerekezetet a manipulációs kísérletekkel szemben.
  • A Dragon Seal kétféle verzióban kapható: téphető (TO) és téphetetlen (NT). A tépő mechanizmus segítségével könnyedén eltávolítható a plomba az alkalmazott felületről.
  • A Dragon Seal egy hosszú, erős és tartós műanyag plomba, melyet kifejezetten zsákok lezárására fejlesztettek ki. A plomba szárán talál¬ ható ‘tüskék’ azt a célt szolgálják, hogy a plomba biztonságosan és stabilan megfogja a zsák anyagát, s semmiképpen ne tudjon róla lecsúszni.

Dragon plombak WP

Dragon plombak WP

  • A Dragon Seal WP feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnológiának köszönhetően a felírat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • A zárszerkezet beillesztésekor annak rögzítésére ultrahangos hegesztési eljárást alkalmazunk. Ez a technológia rendkívül megbízható és biztonságos: bármilyen manipulációs szándék, feszegetés vagy bevágás nyoma szemmel egyértelműen felfedezhető.
  • A fém zárszerkezet nagyobb biztonságot és szakítószilárdságot eredményez.
  • A bordázott felület a zárszerkezeten magas védelmet nyújt bármilyen rongálás illetve manipuláció esetén, valamint a rongálás, manipuláció könnyen kimutatható ennek a felületnek köszönhetően.

Termékjellemzők

Töltse le az Dragon Seal termékadatlapját

Töltse le az Dragon Seal WP Termékadatlapját

#

#