ELEKTRONIKUS PLOMBA – INTELLESEAL T1 - Mega Fortris Magyar Biztonsági plombák

ELEKTRONIKUS PLOMBA – INTELLESEAL T1

ELEKTRONIKUS PLOMBA – INTELLESEAL T1

INTELLESEAL T1: MEGVÉDI AZ TELJES SZÁLLÍTÁSI LÁNCOT A DÉZSMÁLÁS ÉS LOPÁSOK ELLEN

Ha meg akarja védeni értékeit a teljes szállítmányozási lánc során, a Mega Fortris a tökéletes megoldást kínálja Önnek: az IntelleSeal T1-et. Az IntelleSeal T1 különösen az extrém körülmények közötti alkalmazásra lett kifejlesztve. A plomba érzékeli, ha a kocsi, teherautó vagy konténer ajtaját kinyitják.

IntelleSeal T1 egy elektronikus plomba fejlett LED kijelzővel. Záráskor a plomba automatikus general egy egyedi számot, amit rögzíteni lehet a szállítólevélben. Ha a kijelzőn érkezéskor is ugyanaz a szám látszik, biztos lehet benne a felhasználó, hogy az ajtó, amire a plomba fel let helyezve, nem let kinyitva az út során. Egy új egyedi sorszám generálódik az út során minden egyes közbülső megálló alkalmával az esetlegesen feltöltések vagy lerakodások során.

Érdeklődjön most

  • Az IntelleSeal T1 különösen az extrém körülmények közötti alkalmazásra lett kifejlesztve. A plombát egy robosztus külső ház védelmezi, mely víz, por, só és kosz ellen is ellenállóvá teszi.
  • Az IntelleSeal T1-et könnyű használni, akkumulátorára pedig 5 év garanciát biztosítunk (heti 6 napi használat és napi maximum 18 zárási alkalom esetén).
  • Lemerülése után az akkumulátort a felhasználó is könnyen kicserélheti.
    Az IntelleSeal T1 nagyon költséghatékony és hathatós plomba a szállítmányvesztés elleni védelemben.