iKlic konténer plomba

iKlic konténer plomba

ISO 17712 “H” azaz “High Security”

Csomagolt mennyiség: 250db

Rendelésre: (min. 250 db)

Cikkszám: iklic Kategória:

iKlic – Hosszított fém konténer plomba

Az IKlic kiváló minőségű fém konténer plomba. Hosszított kialakítása alkalmassá teszi olyan vastagabb zárak biztosítására, amit a Klicker vagy a 2K Klicker plombák nem érnek át. A tüske nem csak hosszabb, de vastagabb is a többi Klickernél megszokottnál, hogy a szakítószilárdság ne csökkenjen jelentősen a rövidebb típusokhoz képest. Az ellenálló ABS borítás, az erős acéltüske, a forgatást és széthúzást gátló zárszerkezet ugyanúgy az iKlic biztonsági elemei közé tartozik, mint a Klicker család többi tagjának.

Általános felhasználási területek: széles körben alkalmazzák konténerek biztosítására a szárazföldi és a tengeri szállítmányozásban egyaránt.

Érdeklődjön most

Termékleírás

  • Az iKlic konténer plomba a többi Klickerhez képest hosszabb tüskével rendelkezik, hogy az olyan vastagabb zárakat is átfogja, amire a többi Klicker nem elég. Ennek megfelelően a tüske nem csak hosszabb, hanem vastagabb is, hogy a konténer plombákra jellemző szakítószilárdság ne csökkenjen.
  • Az iKlic fém konténer plomba tüske, illetve plombatest része is magas szakítószilárdságú acélból készült.
  • Az iKlic fejrészét az ovális keresztmetszet miatt zárt állapotban nem lehet forgatni, ezáltal kiküszöbölhetőek a törések.
  • Az egyedi zármechanizmus megakadályozza a tüske kihúzását a zárt állapotú plombából.
  • Mind a fejrész, illetve a tüske is ABS műanyaggal van bevonva. A rugalmas ABS alapanyag nem sérülékeny, viszont a manipulációs kisérletek jól meglátszanak a felületén.
  • A plombatestet és tüskét egy vékony műanyaghíddal összekapcsolva szállítjuk a könnyebb tárolás érdekében. A felhasználás előtt a hídat kézzel letörve lehet elválasztani a plomba két részét egymástól.
  • Az iKlic feliratozása lézertechnológiával készült, mely alkalmas szöveg, logó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnológiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • Mind a fejrészre illetve a tüske részre felkerül a felirat a manipulációs kísérletek elkerülése érdekében.
  • A tüske és a plombatest is csúszásgátló bordázattal bír, ami megkönnyíti a plomba kezelhetőségét szélsőséges szállítmányozási körülmények között.
  • Az iKlic a többi Klickertől eltérően átlátszó műanyag borítással is rendelhető, mely védi a feliratot a terméken.

Termékjellemzők

A I-Klick adatlapjának letöltése

Az ISO 17712 5-ös cikkelye szerinti minősítés letöltése

Az ISO 17712 6-ös cikkelye szerinti minősítés letöltése