Klicker Fém Konténer Plomba

Klicker Fém Konténer Plomba

ISO 17712 “H” azaz “High Security”

Csomagolt mennyiség: 250 db.

Rendelésre: (min. 250 db)

 

Készleten

Klicker Magas biztonsági fokú konténer plomba

Más konténerzáraktól eltérően a Klicker konténer plomba magas szakítószilárdságú fémből készült, így még ellenállóbb a manipulációkkal szemben. A zár belső kialakítása barazdált, ami sokkal biztonságosabb zárást, valamint manipuláció mentességet tesz lehetővé. Az ellenálló ABS borítás alkalmassá teszi a Klicker fém konténer plomba ideális az extrém körülmények között és a nagy teherbírást igénylő szállítmányozási környezetben való használatra. Az egyedi zármechanizmus és a tüske ovális keresztmetszete megakadályozza a plomba széthúzását, beletörését vagy elforgatását. Mint minden plombánk a Klicker fém konténer plomba is permanens lérezfeliratozással készül, feltüntetve a sorszámot a plomba mindkét részén.

Általános felhasználási területek: a Klickert széles körben használják általános- és hajókonténerek lezárására, a szárazföldi és a tengeri szállítmányozásban egyaránt.

Érdeklődjön most

Termékjellemzők

A Klicker adatlapjának letöltése

Az ISO 17712 5-ös cikkelye szerinti minősítés letöltése

Az ISO 17712 6-ös cikkelye szerinti minősítés letöltése

UK Customs

 

Mire jó a biztonsági plomba?

A különbözõ biztonsági elemeknek köszönhetõen a biztonsági plombák egyértelmûen mutatják a lezárt szállítmány felbontását valamint jeleznek mindeféle dézsmálási kísérletet. Tudjon meg többet a plombákról Tudástárunkban: Biztonsági Plomba tudatosság