Rögzítőrendszerek

Rögzítőrendszerek

A rögzítőrendszerekkel a konténerekben levő áruk gyorsan és hatékonyan rögzíthetők. Így az áruk nem károsodnak, és nem csúsznak szét szállítás közben, vagy a konténer kinyitásakor. A rögzítőrendszerek használata népszerű és elismert megoldás, hiszen egyszerű használni őket, és nem csak az árut, de a személyzetet is védi a sérüléstől a kirakodás során.

A rögzítőrendszerek azonnali használatra készen előre össze vannak állítva, így könnyű velük dolgozni, és gyorsan rögzíthető az áru. A Mega Fortris rögzítőrendszerek egyaránt alkalmasak nemzetközi szállításhoz használt Standard és High Cube ISO konténerekhez.

Érdeklődjön most

A Mega Fortris rögzítőrendszerei nagy szakítószilárdságú poliészter rostokból készülnek, és az anyag speciális tulajdonságai révén különösen ellenállóak, így tökéletes védelmet nyújtanak a rakomány számára.

A textil anyag a sérülékenyebb felületeket védi, és mivel viszonylag merev, stabilan rögzíti az árukat szállítás közben.

A rögzítőrendszerek használatával a legtöbb esetben elkerülhető a konténerajtók előtti fakeretek és kalodák időigényes megépítése, és a rakomány mégis sértetlenül fog megérkezni.

Rögzítőrendszerek alkalmazási területei:

A nemzetközi szállítókonténerek rögzítésére használt rögzítőrendszerek néhány kiegészítő termékkel együtt is alkalmazhatóak:
Csúszásgátló alátétek
Rögzítőpántok (összenyomható vagy ergonometrikus hosszú karos)
Sarokvédők (tömör karton, 600 daN teherbírás) a rakomány borításának védelmére.
Rögzítőrendszerek adatlapjának letöltése.

Termékjellemzők