Mikor NEM biztonsági plomba a biztonsági plomba?

Mikor NEM biztonsági plomba a biztonsági plomba?

Ezt a blogot egy olyan kérdéssel indítjuk, amely fontos lehet a veszteség-megelőzés jelenlegi piacán, illetve bármely olyan szektorban, ahol a szállítmányozás is szerepet játszik. A jelenlegi trend az, hogy a legtöbb cég a működési költségek csökkentésével próbálja mérsékelni kiadásait és olcsó plombákat használnak, melyek igen rossz minőségűek.

De vajon tisztában vannak-e a spórolás rakománybiztonsági következményeivel?

És itt kerül újra a képbe a kérdés: „Mikor NEM biztonsági plomba a biztonsági plomba?” Amikor abban a hiszemben tesszük fel a plombákat a rakományra, hogy az biztonságban lesz, vajon ez valóban igaz? Ne feledjük, hogy az olcsó plombák gyakran rossz minőségűek, melyeket olcsó alapanyagból gyártottak, így azok könnyen eltörnek. A hozzánk hasonló cégek büszkék arra, hogy minőségi plombákat kínálnak, hiszen szerintünk az olyan termék, amelyet egy egyszerű rántással el lehet törni, az nem biztonsági. Ha a plomba már szállítás közben eltörik, mert nem bírja a rázkódást, hogyan fogja megállítani a tolvajokat? Számos cég nem az olcsó, kedvezőbb árú plombát választja, mégis rossz minőségű, könnyen manipulálható terméket kap.

Ha egy biztonsági plomba könnyen, segédeszköz használata nélkül is nyitható és nyom nélkül visszazárható, az nem nevezhető biztonsági plombának. A Mega Fortris úgy gondolja, hogy ha már egyszer biztonsági plombákat használunk, akkor kizárólag kiváló minőségű terméket szabad alkalmazni. Mi a legjobb műanyagból készítjük plombáinkat, és olyan speciális eljárással gyártjuk őket, amely még erősebbé teszi termékeinket. Plombáink komoly teszteken mennek keresztül, hogy meggyőződjünk róla, nem lehet őket könnyen, roncsolás mentesen kinyitni.

Plombáink a lézergravírozott jelölések és vonalkódok révén biztonságosabbak. Számos típusú plombát kínálunk, melyek különböző iparágakban, sokoldalúan felhasználhatók.

Összefoglalva, úgy hisszük, hogy egy könnyen törő és könnyen manipulálható plombát nem lehet biztonsági plombának nevezni, hiszen nem látja el a feladatot, amelyre tervezték, azaz nem bizonyítja, hogy a rakományt illegálisan felnyitották vagy megkísérelték feltörni szállítás közben. Válasszon ön is olyan plombát, amely kiváló minősége révén nagy biztonságot kínál!

Related Posts

Read More

Konténerzárak

Konténerzárak A Mega Fortris Bar konténerzáraknak nagyon erős acélszerkezete van így tökéletesek szállítmányozásra…