BIZTONSÁGI PLOMBA Tudatosság : GLOBÁLIS FENYEGETÉSEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

 
Modern világunkban már mindannyian tisztában vagyunk a vírusirtó szoftverek használatának fontosságával, hiszen ezek képesek a malware támadások kivédésére, személyes adataink védelmére és az online csalások elkerülésére. Minden internet-felhasználó gondosan ügyel rá, hogy vírusirtója automatikusan frissítse magát, és rendszeresen ellenőrizze a számítógépet, ezzel is megnyugtatva a felhasználót, hogy az védve érezhesse magát a jövő egyre komolyabb online fenyegetéseitől.

Ezzel ellentétben meglepő, hogy számos olyan vállalat, amelynek ellátási láncai védelemre szorulnának, nem ügyel arra, hogy az ellátási láncokhoz kiválasztott biztonsági plombák jellemzőit rendszeresen összevesse. Ez azt jelenti, hogy elkerülik a figyelmüket azok a lehetséges előnyök vagy potenciális kockázatok, amelyek az ellátási láncban használt plombákból adódhatnak.

MI AZ A BIZTONSÁGI PLOMBA?


A biztonsági jellemzők különböztetik meg a rosszul megtervezett biztonsági plombákat az egyedi tervezésű biztonsági plombáktól. A manipulációbiztos, és manipulációt bizonyító tulajdonságok valós célt szolgálnak, és értékesebbé teszik a terméket.

Az a tény, hogy a Mega Fortris a világon a második legnagyobb és a leggyorsabban növekvő, manipulációt bizonyító biztonsági termékeket gyártó céggé vált, bizonyítja elkötelezettségünket az iránt, hogy egyedien tervezett termékeket fejlesszünk ki, és az ellátási láncok számára valódi értéket kínáljunk.

MIÉRT ÉRDEMES BIZTONSÁGI PLOMBÁT HASZNÁLNI?


Számos plombát fejlesztenek ki specifikusan, egy bizonyos felhasználási terület igényei szerint. A fejlesztési szempontok egy részét olyan programok határozzák meg, mint pl. a C-TPAT (Vámügyi-kereskedelmi partnerség a terrorizmus ellen) és más nemzetközi előírások, de gyakran a biztonsági plombákkal szembeni elvárásokat teljes mértékben az adott alkalmazási terület vagy egy specifikus helyzetben történő használat szabja meg.

A logisztika iparágban a biztonsági plombák igen nagy százalékával manipulálnak, sokszor még az előtt, hogy a konténer, a kamion vagy a teherhajó elhagyná a berakodó pontot. Ezért azok a felhasználók, akik tudatosan választanak olyan, az adott célra tervezett biztonsági plombákat, amelyek nyilvánvaló bizonyítékot szolgáltatnak az ilyen előzetes manipulációra, élvezhetik a lopások visszaszorításának előnyeit.

Más szóval az előzetes manipulációt könnyen kimutató biztonsági plombák egyúttal „lopásgátlóként” is működnek.

Gyakran az árkülönbség a rosszul megtervezett biztonsági plomba és az ellátási láncban valódi értéket képviselő, egyedi tervezésű biztonsági plomba használata között csupán néhány forint plombánként. Így a költség-haszon elemzés a jó minőségű biztonsági plombák használatának létjogosultságát bizonyítja.

A Mega Fortris azért ilyen sikeres, mert a teljes termékfejlesztési folyamatunk az utóbbi kategóriába tartozó biztonsági plombákra fókuszál. Termékeink valódi értéket kínálnak a felhasználók számára, hiszen a manipuláció-észlelés legmagasabb szintjét biztosítják.
 
 

A PLOMBA TÖBB MINT PLOMBA!


A biztonsági plomba két elsődleges funkciója a manipulációnak való ellenállás és a manipulálás bizonyítása.

A biztonsági plomba ipar számára komoly kihívást jelent folyamatosan olyan termékeket kifejleszteni, amelyek megfelelnek, vagy túlszárnyalják a piac igényeit, tehát egyedi manipuláció-észlelési tulajdonságokkal bírnak. A biztonsági plomba gyártók számára hasonló fontossággal bír, hogy a felhasználókat megtanítsák a biztonsági plombák ismeretére. Ezáltal tudják a felhasználók kiválasztani a különböző alkalmazási területekre és helyzetekhez illő biztonsági plombákat, így tudják azokat jól használni, és a plombákkal kapcsolatos biztonsági eljárásokat megfelelően alkalmazni.  

Hogyan segíthet Önnek a Mega Fortris?


A termékminőség, az átfutási idők betartása, a kiváló ügyfélszolgálat és a versenyképes árak mind fontos tényezők, de a Mega Fortris mégis inkább attól számít különlegesnek, hogy kompromisszumok nélkül és megingathatatlanul kizárólag valódi értéket képviselő, egyedi biztonsági plombák fejlesztésén fáradozunk.
Egyetlen szóval kifejezhető, hogy mi motiválja a Mega Fortris-t a siker felé vezető úton... „Tudatosság”.

A folyamatos kutatás-fejlesztés során a Mega Fortris megkíséreli felhívni a figyelmet a biztonsági plombák szükségességére a globális ellátási lánc védelme érdekében.