A Mega Fortris 1996-ban alakult biztonsági plombák fejlesztésére és gyártására, majd hamar a világ egyik vezető gyártó cége lett.

A cégcsoport mára élen jár a biztonságtechnikai eszközök tervezésében és fejlesztésében, és az egész világon számos ipari nagyvállalat beszállítója. 27 képviseletével jelen van már az ázsiai, afrikai, amerikai és európai piac több mint 60 országában. A gyár éves kapacitása eléri a 350 millió plombát.

A Mega Fortris magyarországi irodáját 2005-ben Budapesten nyitottuk meg a közép-európai piac kiszolgálása érdekében. A cég gyors ütemben növekedett és hamar Magyarország piacvezető biztonsági plomba forgalmazója lett.

MFHUNTermékeinket számos állami szervezet és közműszolgáltató, valamint nemzetközi kereskedelmi és szállítmányozó cég használja nagy megelégedéssel. Büszkék vagyunk arra, hogy több nemzetközi kiskereskedelmi hálózat egész európai kiszolgálását biztosíthatjuk.

Szakértő 16 fős szakmai stábunk és két jól felszerelt, nagy kapacitású raktárunk biztosítja a folyamatos és gyors kiszolgálást. Korszerű lézerüzemünk lehetővé teszi az egyedi igények és kisebb, speciális megrendelések kiszolgálását is. Termékeink Kelet-Európa minden pontjára eljutnak kiterjed partnerhálózatunk segítségével.

A plombák forgalmazása és fejlesztése mellett, cégünk nagy hangsúlyt fektet a vevők és felhasználók tájékoztatására és folyamatos oktatására az újabb és újabb technikákról. Így a már meglevő és a leendő partnereink is könnyen ki tudják választani a saját igényeiknek legmegfelelőbb biztonsági megoldásokat és a legnagyobb hatásfokkal alkalmazhatják őket.

A korszerű technikák minél szélesebb körű megismertetése érdekében, cégünk aktív résztvevője a régióban szervezett logisztikai, szállítási és csomagolási tematikájú konferenciáknak.

Cégünk ISO 9001 minősítéssel, valamint számos termékére MABISZ, illetve ISO minősítéssel rendelkezik. Termékkínálatunkban megtalálhatók az egyszerű műanyag plombák, a magasabb biztonságú fémbetétes műanyag plombák, az ellenálló és fizikai védelmet is nyújtó fémplombák, mérőóra plombák, de a legújabb elektronikai plombák, árurögzítő termékek, biztonsági címkék, valamint az egyre népszerűbb biztonsági ragasztószalagok is.