Termék képek

Fort Konténer plomba

Rövid leírás

Magas biztonsági fokú konténer plomba

ISO 17712 "H" és C-TPAT megfelelés

Csomagolt mennyiség: 250 db. Rendelésre: (min. 250 db) A Fort Container Seal (FCS) rendkívül ellenálló ABS műanyagba ágyazott edzett acéltüskéjének köszönhetően, kiemelkedően erős manipuláció bizonyító tulajdonsággal rendelkezik. A nagy szakítószilárdságnak és az elforgatást gátló zármechanizmusnak köszönhetően az FCS-t széles körben alkalmazzák a szállítmányozás minden területén, konténerek és járművek biztosítására. A kétszínkódolás az azonosíthatóság és a biztonság növelése mellett a vonalkódok olvashatóságát is növeli.


Quantity
pcs

Fort Konténer plomba

A Fort Container Seal (FCS) rendkívül ellenálló ABS műanyagba ágyazott edzett acéltüskéjének köszönhetően, kiemelkedően erős manipuláció bizonyító tulajdonsággal rendelkezik. A nagy szakítószilárdságnak és az elforgatást gátló zármechanizmusnak köszönhetően az FCS-t széles körben alkalmazzák a szállítmányozás minden területén, konténerek és járművek biztosítására. A kétszínkódolás az azonosíthatóság és a biztonság növelése mellett a vonalkódok olvashatóságát is növeli.

  • Edzett acél tüske és test a fokozott biztonságért.
  • A fejet (tüske) és a testet magába foglaló ellenálló ABS műanyag kiváló manipuláció bizonyító képességet biztosít a plombának.
  • Az fej ovális keresztmetszete révén megakadályozza a tüske elforgatását, a különleges zárszekezetnek köszönhetően pedig csak egyirányú zárás lehetséges.
  • A fejen és a testen feltüntetett azonos sorszámazonosító nagyobb biztonságot ad és megelőzi a plombarészek kicserélését.
  • A plomba barázdáltsága jobb fogást és ezáltal könnyebb kezelhetőséget biztosít.
  • A plombatesten cégnév, logó, sorszám és vonalkód is feltüntehető. A feliratozáshoz használt lézertechnológia révén a felirat utólag nem módosítható vagy törölhető, és bármely erre irányuló próbálkozásnak nyoma marad a plomba felületén.
  • A kétszín kódolás jobb láthatóságot, azonosíthatóságot és több jelölési kombinációt biztosít, megnövelve a plomba hatékonyságát. A vonalkódok fehér háttere miatt könnyebb azok leolvasása.
  • A plomba egy ISO 17712:2013 6-os záradéknak megfelelő zármechanizmussal van ellátva. A beépített "gyenge pont" tekerő mozdulatra (kb. 25-30 kg erőkifejtés mellett) megtörik. Ez a törés jelzi a manipulációs kísérletet és megakadályozza a további forgatást úgy, hogy mindeközben a plomba továbbra is zárva marad
  • A sorszámozáson levő barázda tovább nehezíti a sorszám módosítását.
  • A feliratozás hullámos felszíne lehetetlenné tesz bármilyen módosítást látható külsérelmi nyom nélkül.

Kapcsolódó termékek