Termék képek

Rögzítőrendszerek

Rövid leírás

A rögzítőrendszerekkel a konténerekben levő áruk gyorsan és hatékonyan rögzíthetők.

Így az áruk nem károsodnak, és nem csúsznak szét szállítás közben, vagy a konténer kinyitásakor. A rögzítőrendszerek használata népszerű és elismert megoldás, hiszen egyszerű használni őket, és nem csak az árut, de a személyzetet is védi a sérüléstől a kirakodás során.

A rögzítőrendszerek azonnali használatra készen előre össze vannak állítva, így könnyű velük dolgozni, és gyorsan rögzíthető az áru. A Mega Fortris rögzítőrendszerek egyaránt alkalmasak nemzetközi szállításhoz használt Standard és High Cube ISO konténerekhez.

Érdeklődjön most


Mennyiség
db

A Mega Fortris rögzítőrendszerei nagy szakítószilárdságú poliészter rostokból készülnek, és az anyag speciális tulajdonságai révén különösen ellenállóak, így tökéletes védelmet nyújtanak a rakomány számára. A textil anyag a sérülékenyebb felületeket védi, és mivel viszonylag merev, stabilan rögzíti az árukat szállítás közben. A rögzítőrendszerek használatával a legtöbb esetben elkerülhető a konténerajtók előtti fakeretek és kalodák időigényes megépítése, és a rakomány mégis sértetlenül fog megérkezni. Rögzítőrendszerek alkalmazási területei: A nemzetközi szállítókonténerek rögzítésére használt rögzítőrendszerek néhány kiegészítő termékkel együtt is alkalmazhatóak: Csúszásgátló alátétek Rögzítőpántok (összenyomható vagy ergonometrikus hosszú karos) Sarokvédők (tömör karton, 600 daN teherbírás) a rakomány borításának védelmére. Rögzítőrendszerek adatlapjának letöltése.

Kapcsolódó termékek

Pántok Pántok
Mennyiség
db