Rakományrögzítés Tudástár

  • A Mega Fortris Hungary a rakományrögzítő termékek széles választékát kínálja, melyek megvédik szállítmányát út közben. A hatályos nemzetközi szabványoknak megfelelően tervezett és gyártott termékeinket különböző szállítójárműveken (pl. teherautók, ISO konténerek, vasúti vagonok, flat rack vagonok és hajók) való szállítás céljára fejlesztjük. Annak érdekében, hogy a rakomány ne sérüljön meg, és biztonságosan megérkezzen, számos szempontot kell figyelembe vennünk:

   • – Pontosan milyen jellegű árut szállítunk?
   • – Milyen módon vannak az áruk csomagolva (ha egyáltalán)?
   • – Milyen szállítási módot választunk a szállításhoz?

   A Mega Fortris Hungary tapasztalt csapata készséggel segít önnek a fentihez hasonló kérdésekkel kapcsolatban. A Mega Fortris továbbá kiváló kapcsolattokkal rendelkezik hivatalos specialistákkal is a rakománybiztonsági iparon belül.

   Mi, a Mega Fortrisnál úgy gondoljuk, hogy a rakományok egész szállítási láncon keresztüli biztosítása kiemelkedően fontos, és hogy ezt csak a megfelelő termékek használatával és a felhasználók igényeinek kiváló ismeretével lehet elérni.

   Kérjük, hogy szánjon egy kis időt honlapunk felfedezésére, ahol az alábbi részben olyan hasznos információkat talál, mint a műszaki adatlapok, oktatófilmek, linkek,stb.