Megafortris hír

Behatolásvédelem repterek és repülőgépek számára a Mega Fortristól


A légiközlekedés biztonsága a Mega Fortris számára az egyik legfontosabb kérdés. Úgy érezzük, hogy a légiközlekedés biztonságát nem veszik eléggé komolyan, ezért jobban oda kell figyelnünk ennek a fontos iparágnak a biztonságára. A Mega Fortris egy teljes, repülés közben alkalmazható termékskálát fejlesztett ki annak érdekében, hogy biztosítsa a légiközlekedés biztonságát korunk olyan veszélyeivel szemben, mint a terrorizmus, fertőzésveszély, lopás és egyéb károk.

A Mega Fortris büszkén vállal felelősséget a légiközlekedés és a repterek biztonságáért. Legyen szó akár Duty Free biztonsági tasakokról folyadékok, gyógyszerek és kozmetikumok biztosításához, vagy a reptéren a zárt területeket (csomagtovábbítás, rakodótér) határoló ajtókon alkalmazott manipulálást bizonyító biztonsági címkékről. A biztonsági címkéket a repülőgépek belsejében, vagy akár a külső alkatrészein is lehet használni. Termékeink kiváló színvonalon történő gyártása garantálja, hogy a Mega Fortris biztonsági termékek bármilyen behatolást vagy engedély nélküli hozzáférést bizonyítanak.

A Mega Fortris a duty free biztonsági tasakok és elismert gyártója és forgalmazója. Cégünk Duty Free Manipulálást Bizonyító tasakjai megfelelnek a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) reptéri duty free ellátási lánc biztosítását célzó előírásainak.

A Fort Hasp Lakatokat és a catering- és duty free kézikocsik lezárásához alkalmazható mini kábelplombáinkat úgy terveztük, hogy kétség kívül bizonyítsák a manipulációt, tehát megfelelnek az ISO17712 szabvány 6. pontja alapján végzett hitelesítésnek. Ez annyit jelent, hogy a beépített technológiának köszönhetően bármilyen manipuláció egyértelműen bizonyítható. Bár forgalomban vannak olcsóbb alternatív megoldások is, ezek nem feltétlenül bizonyítják a manipulációt, illetve feltörés után nyom nélkül visszazárhatóak.

A Mega Fortris repülőgép-ajtókon, tűzvédelmi ajtókon, és egyéb, korlátozott hozzáférést biztosító ajtókon alkalmazott biztonsági címkéit olyan anyagból gyártjuk, hogy azok nyom nélkül eltávolíthatóak legyenek. Biztonsági címkéink az esetleges manipuláció egyértelműen látható nyomai révén egy további elemmel erősítik a már érvényben levő biztonsági megoldásokat.

A nyom nélkül eltávolítható biztonsági címkéket fém, műanyag, karton, üveg, fa és festett felületeken is lehet alkalmazni. Ilyen címkéket használ a rendőrség, a börtönök, a hadsereg, a kereskedelmi célú légitársaságok és repterek, és a bűnüldöző szervekkel együttműködő szervezetek. A biztonsági címkék lényege, hogy a zárt területek biztonságát egy igen olcsó behatolásjelző megoldással lehet elérni.

A Mega Fortris számos légiközlekedési szakértővel konzultált a felmerülő biztonsági problémákról, és mind hasonló gondokat említettek. A legtöbb manipuláció a reptéren, repülőgép leszállása után történik, a belső takarítási folyamat során. Például, ha az értékes duty free termékeket tartalmazó kézikocsi nincs megfelelően lezárva. Vagy miközben a catering kézikocsit a repülőről a raktárba viszik, vagy amíg ott várja, hogy ott ellenőrizzék, hogy a kézikocsival nem történt-e manipuláció.
A repülés közbeni biztonság jövője kapcsán egyértelmű, hogy az olcsó biztonsági plombák már nem lesznek elegendőek a légiközlekedés biztosításához. Különösen az élelmiszerek esetében. Fontos, hogy felhívjuk a figyelmet a biztonsági plombák használatára, és a légiközlekedésben tevékenykedő cégeket rávegyük a minőségi biztonsági plombák használatára. Az olcsó biztonsági plombák használatának kockázatai közé sorolható az élelmiszerek fertőzése és ezáltal az emberélet veszélyeztetése.

A legutóbbi, légitársaságokkal kapcsolatos események egyértelműen mutatják, hogy a légitársaságoknak komolyabban kell venniük a biztonsági kérdéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezért a Mega Fortris a világ minden táján található vámhatóságoknak szétküldte a biztonsági plombáit tesztelésre, hogy azok Magas Biztonsági Fokozatú Manipulálást Bizonyító Plomba besorolást kapjanak.

Az emberek biztonságáért felelős szervezetek bíznak a Mega Fortrisban, hiszen cégünk kínálja a hitelesített manipulálást bizonyító biztonsági plombák legszélesebb választékát, és több mint húsz éve áll a légiközlekedés szolgálatában.