Felügyeleti és nyomkövető szoftver

A MEGA-APP egy költséghatékony és felhasználóbarát, okostelefon-alapú szoftver megoldás, amely a plombák vonalkódjainak automatikus szkennelése és rögzítése révén lehetővé teszi a szállítmány nyomon követését a felügyeleti láncban.

A MEGA-APP az RFID technológiával azonos felügyeleti lánc követést kínál, annak infrastrukturális költségei nélkül. Az okostelefonok ma már mindenhol jelen vannak.

A MEGA-APP iOS és Android rendszereken is fut, tehát bevezetése egyszerű és olcsó. A szoftver-alkalmazást igen könnyű használni, hiszen a keresett plombák adatainak (sorozatszám, GPS, a plomba felhelyezésének és eltávolításának időpontja) szkennelése és rögzítése automatikus.

 

Felhasználóbarát automatikus plomba vonalkód leolvasás

A MEGA-APP alkalmazás mind iOS mind Android alapú okostelefonokon működik, így a rendszer bevezetése és használata gyors és egyszerű.  A szoftver könnyen kezelhető, automatikusan beolvassa és rögzíti a plombát és annak minden olyan fontos adatát, mint a sorszám, GPS koordináta (Google térképpel), a felhelyezés és eltávolítás helye és ideje.

Kattintson a Mega-App adatlap letöltéséhez!

 

Erős biztonsági tulajdonságok széles skálája.

Elveszett vagy ellopott plombák követése

Ha egy plomba elveszik vagy ellopják, a plomba tulajdonosa/feltöltője automatikus figyelmeztetést kap, ha az adott plomba újra felhasználásra kerül.

Helyettesítő vagy Másodlagos plombák figyelemmel követése

Egy példán bemutatva: egy gyártó cég egyszerhasználatos vonalkódos tasakokban küldi el az elektronikus eszközeit egy másik telepükre. A tasakban az eszközök mellett egy második biztonsági tasak is található. Odaúton az első tasak vonalkódját leolvassák induláskor, majd érkezéskor a felbontáskor is. Visszaúton a második tasakban küldik vissza az eszközöket és nem új beolvasásként töltik fel a második tasak vonalkódjait, hanem az első tasak Másodlagos sorszámaként. Így a rendszerben egy beolvasás mellett mindkét tasak sorszáma látszik.

Rossz térerő esetén

Megfelelő térerő esetén a beolvasott adatok automatikusan továbbítódnak a cég adminisztrátorához és bekerülnek a rendszerbe. Ennek megtörténtét egy zöld lámpa jelzi a beolvasás mellett. Nem megfelelő lefedettség esetén a beolvasás elküldésekor egy piros lámpa jelenik meg, amely azt jelzi, hogy a beolvasás ugyan sikeres volt, de a küldés csak akkor történik meg, ha megfelelő lefedettségű helyre érve a felhasználó ismét megnyomja a Küldés gombot.

Érdeklődjön most!

Ha szakértő tanácsra van szüksége, hogyan integrálható a Mega App az ön cégének plombakezelési folyamataiba, kérjük, töltse ki az alábbi formulát és szakértő munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.