MEGA FORTRIS AKKREDITÁCIÓK – ISMA

A Mega Fortris büszke arra, hogy hosszú ideje az ISMA partnere és támogatója lehet.

Mit kell tudni az ISMA-ról?

A Plombagyártók Nemzetközi Szövetségének ((International Seal Manufacturers Association) tagja lehet minden érintett cég, azaz mechanikus, egyszer használatos, vagy elektronikus vagy mechanikus újra-felhasználható biztonsági plombák gyártói, forgalmazói és felhasználói is. A tagság feltétele az Etikai Kódex betartása.

A gyártók elkötelezik magukat a mellett, hogy iparágukat jobb minőségű termékek, fejlett biztonság-technikai folyamatok és átláthatóbb üzleti gyakorlat felé irányítják. Ez azt is jelenti, hogy jobb képzést biztosítanak a biztonsági plombák tárolásával, használatával, nyomon követésével és dokumentálásával, valamint az ISO 17712:2013 szabvánnyal kapcsolatban.

mclz

A partnerek és szállítmányozó cégek bizalommal vásárolhatnak bármilyen fokozatú plombákat az ISMA-tagoktól és hivatalos forgalmazóiktól, hiszen ezek a termékek, és a gyártók biztonsági eljárásai megfelelnek az ISO 17712:2013 szabványban elvártaknak, vagy akár tovább is mutatnak azon.

Az ISMA folyamatosan együttműködik a hivatalos felügyeleti és rendészeti szervekkel is, tanácsot ad a biztonsági plombák alkalmazásával kapcsolatban, és együtt fejlesztik a plombák és a plombaipari eljárások minőségét. Az együttműködés információcserére is kiterjed, különös tekintettel a plombák megkerülésére, kijátszására irányuló illegális módszerekre, és a jobb manipuláció-észlelési tulajdonságú plombák tervezésére.

A Mega Fortris Hungary a biztonsági termékek teljes skáláját kínálja számtalan olyan iparág számára, mint pl. szállítmányozás, logisztika, légiközlekedés, vegyipar, olaj és gáz, élelmiszer és ital, gyógyszeripar, kommunikáció, szerencsejáték-ipar, biztonságtechnika, bankok, informatika és gyártás. A Mega Fortris az összes szükséges ISO termék- és gyártási tanúsítvánnyal rendelkezik. Ráadásul cégünk az ISMA, azaz a Plombagyártók Nemzetközi Szövetségének teljes jogú tagja, és a Microsoft arany fokozatú minősített partnere.

isma

 

MEGA FORTRIS TANÚSÍTVÁNYOK

 

 

Az egyes termékeinkre vonatkozó ISO minősítéseket az adott plomba dokumentációi között találja.