MCLP

Mini Cable Lock Premium kábelplomba

Bizonyára önök közül, akik a szállítmányozási és logisztikai szektorban dolgoznak, sokan tisztában vannak a problémával, amit a trélereken elrejtőző, és így az Egyesült Királyságba bejutni kívánó bevándorlók okoznak. Mindannyian tudjuk az is, hogy ez milyen következményekkel jár az iparágra és a sofőrökre nézve. Nemrég történt egy olyan eset, amikor egy teljes rakomány friss gyümölcsöt és zöldséget kellett kidobni, mert bevándorlók rejtőztek el a konténerekben, és így a szállítmányt „megsemmisítendőnek” minősítették. Ez nem csupán a cégnek került sokba (a teljes rakomány megsemmisítése), de nagyjából 2000 font bírságot szabtak ki a sofőrökre is, akinek a teherautóin elrejtőztek a bevándorlók. A „The Telegraph” című lap szerint pedig a bevándorlók már akár Spanyolország óta a teherautókon lehettek.

Mi a Mega Fortrisnál fontosnak tartjuk, hogy segítségünkkel ügyfeleink a saját igényeiknek legmegfelelőbb termékeket válasszák. És ebben az esetben cégünk Mini Cable Lock Premium kábelplombájával megelőzhető, hogy a teherautókon bevándorlók rejtőzzenek el. Az MCLP kábelplomba felhasználóbarát és egyértelműen jelzi a manipulációt, így ön időben észreveheti, ha valaki megpróbálta feltörni a zárat. A plombát a különféle biztonsági követelményeknek is megfelelően számtalan módon használhatják.

A Mini Cable Lock Premium kábelplomba a Mega Fortris legkeresettebb biztonsági plombája. Kábelplombáinkat széles körben alkalmazzák teherautókon, tartálykocsikon, légi- vagy tengeri szállításhoz használt konténereken, vasúti kocsikon, és különböző iparágakban alkalmazott mérőműszereken és szelepeken.

A Mini Cable Lock Premium kábelplomba termékjellemzői:

  • A termék fém háza törésálló ABS műanyaggal bevont és galvanizált acélsodrony dróttal ellátott. A törésálló ABS műanyag nem sérülékeny, és a manipulációs kísérleteket könnyen kimutatja.
  • A zár két végén levő, cinköntvényből készült, kiálló fémnyelvek megakadályozzák a kábel visszahúzását.
  • A sodrony egyik vége a plombatestben fixen rögzített.
  • A Mini Cable Lock plomba feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére, így magas szintű, jelzések adta biztonságot kínál.