A Mega Fortris magas biztonsági fokozatú, manipulációt bizonyító konténer plombái

A Mega Fortris magas biztonsági fokozatú, manipulációt bizonyító konténer plombái

A Mega Fortris többféle konténer plombát gyárt. A konténer plombák „egyszer használatos lakatként” működő, erős, behatolásgátló termékek. A Mega Fortris konténer plombái ISO 17712:2013 hitelesítéssel rendelkeznek, azaz „magas biztonsági fokozatú” plombák. Ez csak egyike a plombákkal szemben a C-TPAT előírások által támasztott követelményeknek. Konténer plombáink elsősorban trélereken vagy konténereken alkalmazhatóak. Felhelyezésükhöz semmilyen egyéb felszerelés nem szükséges, viszont a plombák eltávolításához már egy speciális, a plombák átvágásához tervezett szerszám kell.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) valamint az Egyesült Királyság Vámhatósága által minősített magas biztonsági fokozatú konténer plombák széles választékát kínáljuk:

 

Magas biztonsági fokozatú konténer plombák szállítmányozáshoz

A konténer plombákat egy kicsi, ugyanakkor igen erős zárszerkezettel terveztük, melybe egy rendkívül ellenállóra plombafej illeszkedik. A fém zár egy rendkívül ellenálló műanyag testbe van ágyazva, amely így sokkal nagyobb biztonságot nyújt, és jelentősen megnehezíti manipulációt. Ezeket a konténer plombákat világszerte alkalmazzák partnereink a közúti, tengeri, légi és vasúti szállítmányozás számos területén nagy megelégedéssel.

A Mega Fortris legnépszerűbb konténer plombája a Klicker. A Klicker különleges biztonsági elemei közé tartozik a tüskén és a plombatesten feltüntetett azonos sorszám, valamint a tüske és a zár ovális keresztmetszete, mely megakadályozza a tüske elforgatását és így a manipulációt is megnehezíti. A fejrész illetve a tüske össze van kapcsolva a könnyebb szállíthatóság és tárolás érdekében.

A Klicker plombát úgy terveztük, hogy az ön rakománya számára a legmagasabb biztonságot nyújtsa, legyen szó konténeres, tréleres vagy bármely egyéb jellegű szállításról. A konténerplombákhoz hasonlóan a Klicker plombák zárszerkezete is be van ágyazva a plombatestbe, és ez megnehezíti a manipulációt. A tüske ABS műanyaggal van bevonva, amely nem sérülékeny, és a tüske rozsdásodását is megakadályozza. Tehát a Klicker plomba extra erős, és bármilyen időjárási körülménynek ellenáll, hiszen a műanyag bevonat megvédi a tüskét.

A 2K Klicker cégünk legújabb fejlesztése a plombagyártás terén, hiszen ez az első olyan konténer plomba, amely kétszínkódos. A két-szín-kódolásnál a feliratozott terület, valamint a plombatest színe is eltér, mely jobb láthatóságot és a különböző kombinációk révén jobb azonosíthatóságot és jelölési funkciót is biztosít.

A 2K Klicker konténer plombák elnyelik a rázkódást, így közúti vagy tengeri szállítás során az intermodális konténerek rögzítésére is alkalmasak. A 2K Klicker, a Mega Fortris többi konténer plombájához hasonlóan, ISO 17712:2013 minősítéssel is rendelkezik, és megfelel a C-TPAT előírásainak.

Cégünk olyan konténer plombákat is kínál, amelyek a konténer plombák és a kábelplombák biztonsági tulajdonságait együttesen hordozzák. Keresse a Mega Fortrist további információkért!