A MCLZ dizájn immár több európai országban is szabadalommal védett.

A Mega Fortris MCLZ kábelplomba termékcsaládját immár az alábbi európai országokban is szabadalmaztattuk: Németország, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság, Hollandia és Svájc.

Az MCLZ kábelplombák ISO 17712 minősítéssel rendelkező magas biztonsági fokozatú "high security seal" plombák, melyek ezáltal a nemzetközi szállítmányozásban bárhol használhatóak.

Az MCLZ termékcsalád kábelplombái 2018-ban kifejlesztett, harmadik generációs kábelplombák. Úgy terveztük őket, hogy ellenálljanak minden eddig felderített feltörési kísérlet típusnak, és ezáltal javítsanak a nemzetközi ellátási lánc biztonságán.

Az MCLZ plombacsalád fő alkalmazási területe a konténeres, tréleres, vízi, légi és a vasúti szállítmányozás.


Termékjellemzők:


  • Ez a harmadik generációs biztonsági plomba a piacon egyedülálló, hajlított zártesttel rendelkezik, amelybe lehetetlen benyúlni bármilyen eszközzel is, így megelőzi a feltörési kísérleteket.

  • Ütésálló ABS műanyag védi a cink zártestet, így amellett, hogy a plomba rendkívül ellenálló, egyértelműen láthatóak rajta bármilyen manipuláció nyomai. 
  • A plombán tisztán kivehető és végleges lézerjelöléssel lehet feltüntetni a plomba sorszámot, vonalkódot, és az ügyfél nevét vagy logóját. A plomba nagy jelölőfelülete sok információ feltüntetésére ad lehetőséget.

  • A fixen rögzített kábelvéget mind a zártestben, mint a plombán kívül egy drózvezető fogja és védi a manipuláció ellen.

  • Az MCLZ kábelplombák drótja befűzés után csak drótvágóval távolítható el. Elvágás után a sodrony szálakra szétnyílik, ami megakadályozza az újrafűzést.

 

Tekintse meg a Mega Fortris videóját az MCLZ védelmi tulajdonságairól és használatáról: MCZL termékvideó


Az MCLZ kábelplomba termékcsaládról további információkat kaphat az önhöz legközelebbi Mega Fortris képviselettől.