A MCLZ dizájn immár több európai országban is szabadalommal védett.

A Mega Fortris (Malajzia) biztonsági plombák kifejlesztésére és gyártására specializálódott. Örömmel jelentjük be, hogy cégünk MCLZ kábelplomba termékcsaládját immár az alábbi európai országokban is szabadalmaztattuk: Németország, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság, Hollandia és Svájc.

Az MCLZ termékcsalád kábelplombái 2013-ban kifejlesztett, harmadik generációs kábelplombák. Úgy terveztük őket, hogy ellenálljanak a feltörési kísérleteknek, és ezáltal javítsanak a nemzetközi ellátási lánc biztonságán.

Az MCLZ termékcsalád alkalmazási területe a konténerektől, trélerektől, tankerektől, légi szállítmányozástól és a vasúti konténerektől egészen a hitelesítő műszerekig és szelepekig terjed, sőt még azon túl is számtalan helyen felhasználható.

Ez a kiemelkedő termék biztonsági értéke alapján is egyedülálló a biztonsági plomba piacon, és számtalan biztonság-tudatos ügyfelünknek nyújt hatékony megoldást ellátási láncuk biztonságosabbá tételéhez.

Termékjellemzők:


  • Ez a biztonsági plomba piacon egyedülálló, harmadik generációs biztonsági plomba hajlított zártesttel rendelkezik, amely megelőzi a feltörési kísérleteket.

  • Ütésálló ABS műanyag védi a cink zártestet, ezért egyértelműen láthatóak rajta bármilyen manipuláció nyomai, valamint tisztán kivehető és végleges lézerjelölést lehet rajta elhelyezni a plomba sorszámával, vonalkóddal és az ügyfél nevével vagy logójával ellátva.

  • A kábel vége a zártestbe véglegesen rögzíthető, és egy kiálló drótvezető védelmet nyújt a manipuláció ellen.

  • A hajlított bemeneti nyílású zármechanizmust úgy terveztük meg, hogy az egyedülálló védelmet nyújtson a zár feltörése ellen.

  • Az MCLZ 500 kábelplomba zártestén elegendő hely van olyan, nagybetűs lézerjelölés elhelyezésére, amely a manipuláció egyértelmű nyomai nélkül nem módosítható, így kiváló védelmet nyújt a manipuláció ellen.


  •  


Az MCLZ kábelplomba termékcsaládról további információkat kaphat az önhöz legközelebbi Mega Fortris képviselettől.