mega fortris hungary logo

Mivel most mindannyian egyéni izolációban próbáljuk átvészelni ezt az időszakot, úgy éreztük, hogy érdemes megosztanunk pár információt a Mega Fortris Group jelenlegi helyzetéről.

 

Mindenekelőtt, reméljük, hogy önök mindannyian jól vannak és egészségesek.
Az ilyen időkben szembesülünk igazán azzal, hogy emberek és családok állnak minden cég mögött, akikkel együtt dolgozunk. Első az egészség, ezért önnek és családjának a legjobbakat kívánjuk ezekben az embert próbáló időkben!

 

 

Üzleti szempontból, miközben természetesen követjük a kormányzati előírásokat is, számtalan saját óvintézkedést vezettünk be, többek között közösségi távolságtartási szabályokat is, mint például az irodákban egyszerre dolgozók számának csökkentését. Ettől függetlenül a termelési, az adminisztratív és a támogatási feladatokat ellátó alkalmazottak létszáma továbbra is teljes, annak érdekében, hogy biztosítsuk a jelen helyzetben létfontosságú, egészségügyi, élelmiszeripari, logisztikai és gyógyszeripari ellátási láncok integritását.

 

 

A rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel budapesti irodánk március 30-ától előre nem látható ideig rövidített nyitvatartással működik.

 

 

Telephelyünkön hétfőtől csütörtökig 8:30-tól 15:00-ig tudjuk fogadni megkereséseiket, de sürgős esetben pénteken is elérnek minket e-mailen és telefonon.

 

 

Gyártásunk és kiszállításunk a körülményektől függetlenül folyamatos.

 

 

Kérjük, hogy irodánkat csak valóban indokolt esetben keressék fel személyesen!

 

 

Esetleges kérdéseikkel keressenek minket telefonon és emailben!

 

 

Köszönjük megértésüket!