A fizikai biztonság szerepe az információbiztonsági fenyegetések elhárításában

Az információbiztonság az elmúlt évtizedben került leginkább előtérbe. Számos szervezet eszközöl milliós nagyságrendű befektetéseket információs rendszereik biztonság szintjének emelésére. Ettől függetlenül, a világ számtalan részén vannak olyan cégek, akik a rendszerek hardver-elemeinek fizikai védelmét figyelmen kívül hagyják.

Nemrégiben, a Mega Fortris egy lopásnak áldozatul esett szervezet segítségére sietett. A cég irodáiból olyan számítógép-tornyokat loptak el, amelyek bizalmas információkat tartalmaztak. Az ilyen esetekben, amikor a cégek maguk sem tudják biztosan, hogy a lopást külsősök, vagy sértett volt dolgozók követték el, fontos, hogy azonnal lépéseket tegyenek. A szervezetek számára komoly következményekkel járhat, ha bizalmas információik rossz kezekbe kerülnek.

A Mega Fortris, ehhez az eddig figyelmen kívül hagyott biztonsági réshez az MCLZ 5mm-es biztonsági kábelplombát ajánlotta, amely egy magas biztonsági fokozatú és manipulációt jelző technológiával rendelkező plomba. A hosszú próbaidőszak alatt, a szervezet elégedett volt a plombával, és megállapította, hogy számukra ez a termék a legmegfelelőbb a számítógép-tornyok védelmére, így a plombából később komolyabb mennyiséget rendeltek.

MCLZ 500 Kábelplomba


Az MCLZ termékcsalád egészen újszerű a biztonsági plombák piacán. Egyedülálló tulajdonságai révén a plomba magas biztonságot garantál. Az MCLZ kábelplomba termékcsalád hatalmas előrelépést jelent a globális ellátási lánc biztonságának védelmében. Nincs még egy kábelplomba, amely ugyanilyen kiváló manipulációt jelző tulajdonságokkal rendelkezne.

A MCLZ termékcsalád számos területen alkalmazható: konténerek, kamionok, teherhajók, légi-szállítmányozási konténerek, vasúti kocsik, kalibrált műszerek és szelepek védelmére, és most kiderült, hogy számítógép-tornyok fizikai védelmére is alkalmas.

Ez a termék a biztonsági iparban egyedülálló biztonsági értéket képvisel, és számtalan biztonság-tudatos ügyfél számára jelent hatékony megoldást ellátási láncuk biztonsági szintjének fejlesztéséhez.

 


  1. Ez a kábelplomba a biztonsági iparban egyedülálló. Harmadik generációs, biztonsági kábelplomba. Zárszerkezete nem egyenes kialakítású, így nem lehet dróttal feszegetve feltörni.

  2. Ütésálló ABS burkolata egybeöntött, és teljesen befedi a cink zártestet, tehát a manipuláció nyomai egyértelműen felfedezhetők. A burkolata továbbá jól látható, végleges, lézer-gravírozott jelölést tesz lehetővé, így a plombán elhelyezhető a sorozatszám, vonalkód vagy az ügyfél neve, logója is.

  3. A kábel egyik vége a zártestbe véglegesen rögzített, így dróttal nem lehet kihúzni. A nem egyenes kialakítású bemeneti nyílás egy olyan zárszerkezetben végződik, amely egyedülálló feltörés-védelemmel rendelkezik.

  4. Az MCL 500 Z zártestén van elegendő hely nagyobb betűtípussal is lézergravírozott jelzést elhelyezni. Ez a felület kiemelkedően jó manipulációt-jelző tulajdonságokkal rendelkezik, így nyilvánvaló nyom nélkül nem manipulálható.

  5. Az ISO/PAS 17712 szabványoknak megfelelő, magas biztonsági fokozatú plomba.

  6. Olyan fizikai plomba, amely egyúttal a manipulációnak is nagymértékben ellenáll.

  7. Az MCLZ 5mm-es kábelplomba egyértelműen jelzi a manipuláció nyomait. A kábelt kizárólag speciális kábelvágóval lehet átvágni.


  8.  


A Mega Fortris büszkén és örömmel segít a szervezeteknek biztonsági problémáik megoldásában. Szívesen állunk bármely szervezet rendelkezésére hasonló gondok megoldásában. Személyre szabott megoldásokért forduljon bizalommal szakértő csapatunkhoz! Lehet, hogy nem kábelplombára vagy konténerplombára lesz szükség, de biztos lehet benne, hogy 110%-os erőfeszítést teszünk, hogy megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb megoldást.