Mega Padlock biztonsági plomba

Mega Padlock Lakatplomba


A Mega Fortris számos iparággal karöltve dolgozik azon, hogy a vásárlói igényeket kielégítve megoldják ügyfeleik rakományrögzítési és szállítmány-biztonsági problémáit. Az egyik ilyen iparág a légiközlekedés, ahol manipulációt bizonyító plombákra volt szükség. Meg kellett találniuk a kézikocsikhoz legmegfelelőbb plombát, amely nem csupán a manipulációt bizonyítja, de kis helyet foglal, és könnyen letéphető, amikor a légi utaskísérők hozzá kívánnak férni a kézikocsihoz. Viszont a plomba kifejlesztése során a Mega Fortris olyan terméket kívánt létrehozni, amely számos más iparágban is hasznosítható lehet, mint pl. az elektronikában vagy a kaszinókban is.

Több éves tervezés és tesztelés után a Mega Fortris kifejlesztette az új, sokoldalú és forradalmi Mega Pad Lock lakatplombát. A Mega Padlock vékony, lapos és felhasználóbarát biztonsági plomba, így könnyű felhelyezni, lezárni és eltávolítani.

A Mega Padlock-ot kifejezetten a szűk helyen való használatra terveztük, tehát ideális a repülőkön használt catering kézikocsikra vagy az ATM pénzkazettákra. A lakatplombát olyan helyekre is feltehetjük, amelyek durva árumozgatásnak vannak kitéve, vagy a csomagtérbe kerülnek.

A Mega Padlock felülete elég nagy ahhoz, hogy egyéni lézergravírozással lehessen jelölni. Tehát a cég sorozatszámmal láthatja el lakatplombákat, és így könnyebben nyomon követheti azok felhasználását. Ugyanezt a felületet a sorozatszám mellett a cég logójának feltüntetésére is lehet használni.

A Mega Padlock lakatplomba termékjellemzői:

 


  • A Mega Padlock plomba véglegesen lézergravírozható egyéni felirattal, logóval, vonalkóddal vagy sorozatszámmal a nagyobb biztonság és a könnyebb azonosítás érdekében.

  • A lézergravírozás a legbiztonságosabb megoldás, mert ezt nem lehet a manipuláció egyértelmű nyomai nélkül eltávolítani vagy kicserélni.

  • A Mega Padlock lapos plombateste kis helyen is elfér, és egymásra fektetve, helytakarékosan tárolható. Az acetál zárbemenetnek köszönhetően mégis erős.

  • Könnyen feltehető és eltávolítható. Úgy terveztük, hogy a felhasználó akár egy kézzel is be tudja zárni a plombát, és mindenféle segédeszköz nélkül el is tudja távolítani azt.

  • A további védelem érdekében, a zártest mindkét oldala ellátható lézerjelöléssel.