Mini Fast Seal műanyag plomba

Mini Fast Seal szorosra húzható műanyag plomba


A Mega Fortris, a biztonsági plombák, a manipulációt bizonyító termékek és az integrált biztonsági megoldások vezető gyártója és specializált kifejlesztője, bemutatja legújabb fejlesztését, a Mini Fast Seal plombát. A Mini Fast Seal, a műanyag plomba-család legújabb tagja, sokoldalú felhasználásra készült, így például ATM-ek, pénzkazetták, és catering kézikocsik biztosítására használható. Az új dizájn lehetőséget nyújt arra, hogy a plombát sokkal kisebb helyen is el lehessen helyezni, így ügyfeleink szűk helyen is alkalmazhatják.

A sokoldalú, szorosra húzható, fémbetétes biztonsági zárral ellátott Mini Fast Seal, egy olyan lapos kialakítású jelölőplomba, melyet számos iparágban lehet különböző biztonsági és jelölő célokra felhasználni.

Bár a Mini Fast Seal plombateste keskeny és lapos, mégis elegendő hely van rajta sorozatszám vagy cégnév számára. A vékony végű plombát könnyebb felhelyezni, míg a speciális gyártási eljárások és a kiváló minőségű alapanyagok révén a plomba nagyon erős.

A catering kézikocsikon is kiválóan használható a Mini Fast Seal, mivel a plomba vékony vége könnyen átfűzhető szűk helyen is és oly módon biztosítja a kocsi tartalmát, hogy a felhasználó egyértelműen meg tudja állapítani, hogy történt-e lopás vagy sem.

A Mini Fast Seal pénzkazettákon is alkalmazható, mivel erős és hosszú élettartamú termék és úgy jelzi az esetleges manipuláció nyomait, hogy közben a felhasználó mégis könnyedén hozzáférhet a pénzkazettához.

Termékjellemzők:


  • A Mini Fast Seal lézergravírozással jelöljük, amely a legbiztonságosabb megoldás, mert ezt nem lehet eltávolítani vagy utólag módosítani.

  • A zárszerkezet rögzítése „Heat Staking” műanyaghegesztési technológiával történik. Ennek köszönhetően a manipulációs kísérlet, feszegetés szabad szemmel egyértelműen felfedezhető.

  • A plombafejben a zárszerkezet fixen, biztonságosan van rögzítve, ezáltal erősen és tökéletesen záródik.

  • A tartós nylon vagy a polipropilén biztonsági pánt lehetőséget ad különböző alkalmazási területeken lévő felhasználásra.

  • A különböző plombaalapszínek és a fehér zárszín együttes használata lehetővé teszi a színkódolási eljárást is.

 

Töltse le a Mini Fast Seal adatlapját az termékoldalról: Mini Fast Seal


Mega Fortris innováció

Az innováció melletti elkötelezettségünk már eddig is számos iparág számára jelentett megoldásokat szállítási problémáikra. Ezek közül egyes megoldásokat a továbbfejlesztett termékeink kínáltak, mint pl. a 2K Klicker, a Mega Cable Lock, vagy a Fast Seal. Célunk, hogy a különböző igényű iparágak számára továbbra is segítséget nyújtsunk termékeink révén. Ezért is kínálunk magas biztonsági fokozatú plombákat, RFID plombákat, elektronikus plombákat (IntelleSeal), és legújabb fejlesztésünket, a Mega APP, teljes körű nyomkövető rendszert. A Mega Fortris megfelel az ISO 17712 szabvány, és C-TPAT előírásainak, és RFID eszközöket is kínál.