Termék képek

Duty Free Biztonsági tasakok

Rövid leírás

Duty Free Biztonsági tasakok

A Duty Free Biztonsági tasakok megfelelnek a Nemzetközi Polgári Repülési szervezet (ICAO) előírásainak, így segítve elő a reptér és a vámmentes áruk ellátási láncánakbiztosítását.

A Duty Free Biztonsági tasakokon nyomtatással fel kell tüntetni a sorozatszámot, az országkódot, az ICAO által kiadott gyártói kódszámot és a termékkódot.

Érdeklődjön most

Mennyiség
db
Termékkategória

Duty Free Biztonsági tasakok

A tasak átlátszó belső zsebbel rendelkezik a számla vagy más kísérődokumentum számára a duty freeben vagy a fedélzeten való vásárlás esetére. A rejtett biztonsági felirat csak a szalag feltépésekor, válik láthatóvá. Ezek a biztonsági tasakok átlátszó coex fóliából készültek, mely olajnak, víznek és a durvább kezelési körülményeknek is ellenáll, továbbá 100%-ig újrahasznosítható. A sarkokra nyomtatott felirat megelőzi a levágással és újraragasztással járó manipulációt. Az ICAO Szabályzatának szigorú előírásai vannak, melyek a következők: Biztonsági Tasakok: Folyékony, gél és krém állagú termékeket, melyet az utas az ellenőrző pontok utáni reptéri boltokban vásárolt, a vásárlás helyén átlátszó műanyag biztonsági tasakba kell csomagolni. E tasakok specifikációja az EU-ban előírtakkal megegyező kell legyen.

Átszálló Utasok:

Az előírásoknak tartalmazniuk kell a biztonsági tasakok használatát az utazás napján olyan utasok esetében, akik:

  • belföldön szállnak át,
  • azonos napon visszautaznak,
  • olyan induló utasok, akik a következő reptéren szállnak át,
  • vagy olyan országból érkeznek, amellyel kölcsönös megegyezés áll fenn a reptéri és duty-free ellátási lánc biztonságával kapcsolatban.
  • Az ilyen utasok számára engedélyezni kell, hogy a biztonsági ellenőrzőpontokon 100ml-nél több folyadékot is átvigyenek, amennyiben a biztonsági tasakok zárja sértetlen.

Kapcsolódó termékek