Termék képek

MCL 500 Kábelplomba

Cikkszám
MCL 500
Rövid leírás

Csomagolt mennyiség: 100 db

Rendelésre: (min. 100 db)


Mennyiség
db

Erős, Szorosra Húzható Biztonsági Fémzár (MCL 500)

Az Cable Lock 500 nagy biztonságot és felhasználóbarát alkalmazást tesz lehetővé. Különböző méretekben elérhető, ezáltal megfelel a különfajta alkalmazási területeken szükséges biztonsági feltételeknek. A plomba zárt állapotba kerül, amint a sodronyt áthúzzuk a zárszerkezeten. A manipuláció elkerülése érdekében érdemes a sodronyt teljesen rászorítani az alkalmazási felületre. Általános felhasználási területek: teherautók, légi, vasúti és vízi teherszállítás, tartálykocsik, különböző szelepek.
  • A plombatest úgy lett megalkotva, hogy annak bordázottsága véde a feliratot az árumozgatás során is.
  • A speciális beépített zárrészbe csak egy irányban lehet bevezetni a sodronyt. Ez könnyű és egyszerű használatot tesz lehetővé mindenféle területen.
  • Az acélsodrony egyik vége a plombatestben rögzítve van.
  • A termék több színben is elérhető, mely jól alkalmazkodik az egyedi feliratokhoz. Ez lehetővé teszi a színkódolási eljárást is, valamint a termék messziről is jól azonosítható.
  • A termék feliratozása lézertechnológiűval készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére.
  • A lézertechnológiának köszönhetően a felírat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.

A nemzetközi biztonsági minõsítés szerint magas biztonsági fokú plomba azaz ""high security seal"" csak a nagyon szigorú és magas minõségi feltételeknek megfelelõ plomba lehet.

Kapcsolódó termékek