Termék képek

Mega Arrow

Rövid leírás

Fix Hosszúságú Gyűrű Plomba

Csomagolt mennyiség: 1000 db. Rendelésre: (min. 1000 db)

Mennyiség
db

Mega Arrow Jelölő plombák

A Mega Arrow Plomba egyedi megoldások kombinációjaként jött létre, mely ötvözi a betekintő ablak és tripla zárszerkezet adta lehetőségeket, így biztosítva védelmet a manipulációs kísérletek ellen.

A beépített betekintő ablak segítségével időben és gyorsan megelőzhetőek a manipulációs kísérletek, mivel a zárszerkezet bármilyen módosítása kívülről is látható. Kiválóan alkalmas olyan területeken ahol a nagy forgalom mellett is maximális biztonságot szeretnénk elérni.

Széles körben használják: teherautók, tartálykocsik, vasúti kocsik, légitársaságok és raktárépületek biztosítására.

Érdeklődjön most

  • A Mega Arrow biztonsági plomba betekintő ablakkal rendelkezik, mely lehetővé teszi a könnyű és gyors ellenőrzést. Más plombákon nincs betekintő ablak, így azok könnyebben manipulálhatóak.
  • A zárszerkezet beillesztésekor annak rögzítésére ‘heat staking’ eljárást alkalmazunk. Ez a technológia rendkívül megbízható és biztonságos: bármely manipulációs szándék, feszegetés vagy bevágás nyoma szemmel egyértelműen felfedezhető.
  • A plomba csúszásgátló felülettel rendelkezik, mely megkönnyíti a felhelyezést az alkalmazandó felületre.
  • A Mega Arrow Seal feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnológiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • A perforált rész a plomba végén könnyű eltávolítást biztosít a felhasználónak, valamint megakadályozza és könnyen felismerhetővé teszi a ragasztással történő manipulációs kísérleteket.
  • A tripla zármechanizmus a manipulációs kísérleteket rendkívül megnehezíti.

Kapcsolódó termékek