Termék képek

Mega Brick Seal

Rövid leírás

Sokoldalú, Ellenálló Kábelplomba

Csomagolt mennyiség: 500 db. Rendelésre: (min. 500 db)
A Mega Brick Seal egy erős, letisztult biztonsági plomba, melyet úgy alakítottak ki, hogy részletes és kiterjedt vonalkód-jelölés elhelyezésére is elegendő helyet biztosítson. Az egyértelmű manipulációt bizonyító plomba innovatív, hajlított zárszerkezete védelmet nyújt feltörés ellen, így a Mega Brick Seal számos különböző alkalmazási területnek és biztonsági elvárásnak is megfelel a bankszektor és a nemzeti pénzintézetek áruszállításának biztosításához. Érdeklődjön most!

Mennyiség
db
Termékkategória

ERŐS, SZOROSRA HÚZHATÓ KÁBELES BIZTONSÁGI PLOMBÁK

  • Magas ütésállóságú ABS műanyagburkolattal védett, préselt cink zártest. Az ellenálló, magas ütésállóságú ABS műanyag nehezen törik, és egyértelműen bizonyítja a manipulációt.
  • A kábelt befogadó, beépített, hajlított zárszerkezetet nem lehet feltörni, így nagyobb biztonságot nyújt a manipuláció ellen.
  • A kábel egyik vége véglegesen rögzített a zárszerkezetbe.
  • A Mega Brick Seal permanens lézergravírozásra alkalmas, így nevek, logók, sorozatszámok és vonalkódok is elhelyezhetőek rajta a nagyobb biztonság érdekében. A plombatesten elegendő hely van akár 26-jegyű sorozatszámok elhelyezésére is.
  • A Mega Brick Seal kapható a plombatestbe épített RFID-címkés kivitelben is, amely a plomba biztonságosságát tovább növeli.

Kapcsolódó termékek