Termék képek

Simulock

Rövid leírás

Felhasználóbarát Gyűrű Plomba

Csomagolt mennyiség: 1000 db. Rendelésre: (min. 1000 db)

Mennyiség
db

Simulock Jelölő plombák

A Simulockot egyszerű felhelyezni valamint az azonosítása és ellenőrzése is igen egyszerű. A magas fokú biztonság mellett időt es pénzt takarít meg, ezáltal kiemelkedik a többi gyűrű plomba közül.

Általános felhasználási területek: teherautók, tartálykocsik, vasúti kocsik, légitársaságok, raktárépületek, konténerek.

Érdeklődjön most

Fix Hosszúságú Gyűrű Plomba

  • A plomba betekintő ablakkal rendelkezik, mely lehetővé teszi a könnyű és gyors ellenőrzést. Más plombákon nincs betekintő ablak így azok könnyebben manipulálhatóak.
  • A zárszerekezet beillesztésekor annak rögzítésére ‘heat staking’ eljárást alkalmazunk. Ez a technológia rendkívül megbízható és biztonságos: bármely manipulációs szándék, feszegetés vagy bevágás nyoma szemmel egyértelműen felfedezhető.
  • A Simulock feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas, szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnológiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán
  • A perforált rész a plomba végén könnyű eltávolítást biztosít a felhasználónak, valamint megakadályozza és könnyen felismerhetővé teszi a ragasztással történő manipulációs kísérleteket.
  • A kettős zárszerkezet a manipulációs kísérleteket rendkívül megnehezíti.

Kapcsolódó termékek