vasúti szállítmányozás plombákkal

Vasúti szállítás


Számos szervezet döntött a vasúti szállítás mellett, és főleg azt használják a rakományok célba juttatásához, legyen szó légiközlekedési iparról, acéliparról, gyógyszeriparról vagy kiskereskedelmi cégek termékeiről. De minden ilyen cég hasonló kihívásokkal néz szembe az áruk szállítása közben. Sokan azt hiszik, hogy a rakományt nehezebb ellopni vasúti kocsikról, mint egy teherautó platójáról. Azonban számos eset bizonyítja, hogy a mozgó vasúti kocsikról is egyre több árut lopnak el. Elsőre ez kicsit elképesztően hangzik, mint valami filmben, amolyan „Halálos iramban” stílusban. Valószínűleg jóval kevésbé akciódús jelenetet kell elképzelni, de a lényeg, hogy az ilyen lopások gyakoriak, és a cégek több ezer fontos veszteségeket kénytelenek leírni.

Ráadásul most, a karácsonyi időszak közeledtével, a cégek elsődleges célja, hogy termékeiket minél gyorsabban eljuttassák az üzletek polcaira, vagy, hogy még időben feltöltsék a raktáraikat, és így elegendő készletük legyen. Akárhogy is legyen, valamilyen vasúti, légi vagy közúti szállítmányozási megoldásra lesz szükségük.

Korábbi blogokban már volt szó a légi és közúti szállításról, ezért most kifejezetten a vasúti szállítás biztosításáról lesz szó.

Mint ismeretes, a Mega Fortris hosszú évek óta foglalkozik rakomány-biztonsággal, és leányvállalatával, a Fortris Load Secure (a Mega Fortris Csoport tagja) céggel karöltve, a legjobb biztonsági plombákat és rakományrögzítő megoldásokat kínálja. Ezen a héten felsorolunk pár olyan plombát, amelyek vasúti szállítás során szerintünk a legmagasabb biztonságot nyújtják vásárlóink rakományainak.

Az alábbi plombákat javasoljuk a vasúti szállítást választó vásárlóink számára:

2K Klicker - Magas biztonsági fokozatú konténer plombák hajókonténerek, teherautók és trélerek biztosítására. A 2K Klicker konténer plomba erős és biztonságos védelmet nyújt a szállítás során, míg a kikötők és raktárak dolgozói számára is kényelmesen használható. A 2K Klicker tipikus felhasználási területei a tengeri szállítás és az intermodális konténerek. A 2K Klicker konténer plombát közúti szállításban is széles körben alkalmazzák.

Cable Lock 500 - Az MCL 500 kábelplomba felhasználóbarát és kiválóan jelzi a manipulációt. A kábelplombák különböző kábelhosszúsággal kaphatóak, így sokféle felhasználási területen, különböző biztonsági igényeknek is megfelelnek. Az MCL 500 megfelel az ISO 17712:2013 nemzetközi szabványnak, és a C-TPAT előírások tesztjein is megfelelt, tehát magas biztonsági fokozatú plombának számít.

Carrier Cable Seal - A CCS 350 egy olyan erős és tartós magas biztonsági fokozatú biztonsági zár kiváló manipulációt bizonyító tulajdonságokkal, amelyet magas biztonságot igénylő felhasználásra terveztek. Egyszerű, mégis tartós kialakítása révén felhasználóbarát és sokoldalúan felhasználható.

Mega Bolt Lock - a Mega Bolt Lock egy speciális kialakítású, edzett acélból készült konténer plomba. A hosszú hajlított tüske és a speciális plombafej extra biztonságot nyújt, amely ideális magas biztonságot igénylő szállítási alkalmazásokhoz.

Bar Seal - Az MF Bar Seal konténerzár erős acélból készül. Az MF Bar Seal konténerzár tipikus felhasználási területei a hajó- és intermodális konténerek.

Az itt felsorolt plombák csupán példák az általunk kínált megoldásokra. Honlapunkon számos más terméket is találhat: Nemzetközi szállítmányozásra ajánlott plombáink