Termék képek

Mega MCS Konténer Plomba

Cikkszám
MCS
Rövid leírás

Csomagolt mennyiség: 250db Rendelésre: (min. 250 db)


Mennyiség
db

Mega MCS Plomba - magas biztonsági fokozatú konténer plomba

A Mega MCS konténer plomba egy erős fém konténerzár, mely egy acéltüskéből és egy műanyagborítású fém zárszekezetből áll. A plombatestben elhelyezkedő zár belső kialakítása barázdált. A zárszekezet ezekben a barázdákban helyezkedik el, ami sokkal biztonságosabb zárást, valamint manipuláció-mentességet tesz lehetővé.

A plombatüske magas széntartalmú acélból készült, a plombarészek borítása pedig ABS műanyag. Ez a két anyag együttese a plombát rendkívül ellenálllóvá teszi és kiemelkedően jó manipuláció jelző képességekkel ruházza fel. A Mega MCS konténer plomba feliratozása lézertechnólógiával készült, mely alkalmas szöveg, logó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére. A lézertechnólógiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán. A feliratozás további védelme érdekében, ez a plomba egy plusz, átlátszó műanyaborítással is rendelhető.

Általános felhasználási területek: széles körben alkalmazzák általános- és hajókonténerek lezárása, vagy akár szárazföldi szállítás is.

Érdeklődjön most
  • A Mega MCS konténer plomba fém részei magas széntartalmú acélból készültek, ami nagy erőt és biztonságot tesz lehetővé.
  • Mind a tüske és a plombatest ABS műanyag bevonattal vannak ellátva a még nagyobb biztonság és ellenállóság érdekében. A rendkívül rugalmas ABS műanyag bevonat nem törik el még a kalapáccsal való bontási kísérlet során sem. Az ABS bevonaton egyértelműen meglátszik az éles eszközzel elkövetett manipuláció.
  • A plomba mindkét részén való lézerfelirat kizárja sorszámokkal való manipulációt.
  • A standard jelöléssel sorozatszám, cégnév, céglogo és vonalkód feltünttésére van lehetőség.
  • Átlátszó műanyag sapka védi a plombatest feliratozását a sérülésektől.

Kapcsolódó termékek