Termék képek

Mega Cable Lock - Magas Biztonságú Fém Kábelplomba

Cikkszám
mega cable
Rövid leírás

Csomagolt mennyiség: 50db.

Rendelésre: (min. 50 db)


Mennyiség
db

Mega Cable Lock - Magas Biztonságú Fém Kábelplomba

A Mega Cable Lock extra biztonságot nyújt a szállítmányozás területén. A Mega Cable Lock az MCL 500 és MCL 350 plombákkal együtt megfelel az ISO 17712 Szabványnak mint biztonsági plomba. A Mega Cable Lockot főleg teherautóknál illetve tengeri szállítmányozásnál használt konténereknél alkalmazzák. Rugalmasan alkalmazható alegtöbb olyan területen ahol elengedhetetlen több plomba együttes használata.

A plomba lényegében két biztonsági zár ötvözése. Egyszerre két zárat is le lehet vele zárni, ha ez szükséges és eltávolításához kettő vágást kell ejteni a plombán. Helyes alkalmazás esetén, csak akkor lehet eltávolítani, ha mindkét helyen elvágjuk a plombát, illetve ha a plomba által rögzített ajtókat egyidejűleg távolítjuk el.

Érdeklődjön most

Kettős Védelem - FémPlomba

  • A zárszerkezetek kézzel könnyen zárhatóak.
  • A Mega Cable Lock eltávolításához két vágást kell ejteni a plombán mely csak erővágóval lehetséges.
  • Nagy biztonságot jelent konténerek illetve teherautók lezárásánál, mivel kettő rozsdamentes zár testtel illetve erős acélsodronnyal van ellátva a plomba.
  • A Mega Cable Lock feliratozása lézertechnológiával készült mely alkalmas szöveg, lógó, sorozatszám illetve vonalkód rögzítésére.
  • A lézertechnológiának köszönhetően a felirat manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg a plombán.
  • A két zár testet a vevő igényei szerint különböző, azonosítást elősegítő információkkal lehet ellátni.

A különbözõ biztonsági elemeknek köszönhetõen a biztonsági plombák egyértelmûen mutatják a lezárt szállítmány felbontását valamint jeleznek mindeféle dézsmálási kísérletet. Tudjon meg többet a plombákról Tudástárunkban: Biztonsági Plomba tudatosság

Kapcsolódó termékek