Termék képek

Mega Lock kombinált Konténerplomba

Cikkszám
MegaLock
Rövid leírás

Csomagolt mennyiség: 50db

Rendelésre: (min. 50 db)


Mennyiség
db

Kettős Védelmű Biztonsági Plomba

A Mega Lock magas szintű védelmet nyújt mivel ötvözi a Cable Lock illetve Klicker plomba tulajdonságait. Mindkét plomba széles körben elterjedt az egész világon.

A Mega Lock az alábbi anyagok ötvözetéből született: rozsdamentes alumínium test, erős acélsodrony kábel mely egy ABS műanyagból készült plombatesthez, valamint az ahhoz tartozó acél tüskéhez csatlakozik. Ezen anyagok tulajdonsága olyan egyedülálló védelmet nyújt, mellyel a manipulációs kísérletek szinte kizárhatók. A Mega Lock tartalmazza a Klicker plombát mely megfelel az ISO 17712 szabványnak.

Érdeklődjön most

Kettős Védelem Biztonsági Plomba

  • A zárszerkezetek kézzel könnyen zárhatóak.
  • A Mega Lock eltávolításához két vágást kell ejteni a plombán mely csak erővágóval lehetséges.
  • A Mega Lock kialakítása lehetővé teszi a színkódolási eljárást. A Cable Lock teste 5 színben elérhető, míg a Klicker ABS műanyagból készült plombatest szintén 5 fajta színben elérhető.
  • A két zártest egyedi felirattal ellátható a lézertechnológiának köszönhetően. Sorozatszám, lógó, illetve vonalkód rögzíthető akár mind a három részre is.
  • A Mega Lock úgy is ismert mint a "szingergikus plomba". Két plomba ötvözéséből készült, mely nagyobb védelmet nyújt, mintha a plombákat külön használnák.

A biztonsági plombák legfontosabb nemzetközi minõsítési rendszere az ISO 17712 valamint Magyarországon a NAV vámengedélye. A Mega Fortris plombái mindkettõvel rendelkeznek. Tudjon meg többet az ISO minõsítésekrõl Tudásközpontunkban: ISO17712 Biztonsági Plombák

Kapcsolódó termékek