Termék képek

Cable Breakaway

Rövid leírás

Tartós, szorosra húzható, fém konténerzár

Csomagolt mennyiség: 100 db.
Rendelésre: (min. 100 db)

Mennyiség
db

Erős, Szorosra Húzható Biztonsági Fémzár - Kábel plomba

A Cable Breakaway zárását a hozzá tartozó kulcsnak az ütközésig történő elforgatásával érhetjük el. A kulcsot teljesen be kell tekerni a zár oldalán található bemeneti nyílásba, hogy az a sodronyt kellően megfogja. A kulcsot végül bele kell törni a zárba, így kerül a plomba megfelelően zárt állapotba, ezek után csak kábelvágóval lehet kinyitni a zárat.

A Cable Breakaway igen költségkímélő megoldást jelent más, hasonló fémzárakhoz képest, melyek szintén a legjobb minőségű alapanyagból készülnek.

Érdeklődjön most

  • A termék feliratozása lézertechnológiával készül. Ez az eljárás rendkívüli biztonságot jelent, mivel a felirat semmilyen vegyi- vagy más kezeléssel, manipulációval nem tüntethető el vagy másítható meg.
  • A plombatest úgy lett megalkotva, hogy annak bordázottsága védi a feliratot az árumozgatás során is.
  • A Cable Breakaway megfelelő az értékek hosszú távú biztosítására az egyszerűsége illetve hatékony zárási mechanizmusa miatt.
  • Az acélsodrony egyik vége a plombatestben rögzítve van.
  • A Cable Breakaway több színben is elérhető, mely jól alkalmazkodik az egyedi feliratokhoz. Ez lehetővé teszi a színkódolási eljárást is, valamint a Cable Breakaway messziről is jól azonosítható.

Kapcsolódó termékek